Speltips: Varbergs BoIS – IFK Norrköping 28/8 “Underskattat hemmalag”

Speltips: Varbergs BoIS - IFK Norrköping 28/8 "Underskattat hemmalag"

JohanS

Såväl Varberg som Peking står på 20 poäng och med sex pinnar ner till negativt kval. Känns inte krysset nära till hands?

Speltips

Norrköpings kräftgång fortsätter trots ny tränare. En vinst mot Degen och 1-1 borta mot Elfsborg sticker ut, men på det stora hela riktigt svaga insatser gång på gång och den första halvlek man stod för hemma mot krislaget AIK sist var ett nytt lågvattenmärke. 2-4 skrevs slutsiffrorna till. Ett Peking som har förtvivlat svårt att vinna fotbollsmatcher ska i min bok inte vara storfavoriter oavsett motstånd just nu, och i synnerhet inte på bortaplan. Till det här mötet saknas också avstängda Sigurdsson. Varberg förlorade man mot på hemmaplan i våras och även förra året förlorade man ett utav två möten mot dem.

Varberg kommer från 2-2 mot Djurgården där man ledde med 2-0 och skulle ha kunnat vinna matchen om inte Djurgården mirakulöst kom undan en utvisning- men istället fick BoIS ett rött kort därefter. Surt poängtapp trots fin insats. Två raka matcher nu utan förlust och de förluster som kommit på sistone har varit mot lag på övre halvan i MFF, Djurgården, Elfsborg, Bajen och Göteborg. Norrköping är i nuvarande skick inte ett lag som vi kan kategorisera in bland dessa nämnda lag. Varberg på sitt naturgräs ska definitivt kunna störa konstgrässpelande Norrköping.

Tycker det finns värde i att gå emot Norrköping här. Men jag tycker dock det känns bättre att spela X (pengarna åter vid hemmavinst) till 2.50 hos Betsafe än att pröva hemmasegern med pengarna åter vid hemmavinst. Båda lagen bör som sagt vara hyfsat nöjda med ett kryss här för att fortsatt hålla avstånd ner till Helsingborg på kvalplatsen.

Spela X (pengarna åter vid hemmavinst) på Betsafe