Speltips: Växjö Lakers – Timrå IK 24/9 “Växjö ska ha bra chans på…

Speltips: Växjö Lakers - Timrå IK 24/9 "Växjö ska ha bra chans på…

DannesTips

Växjö spelar lördagkväll sin första hemmamatch i Vida Arena där de tar emot Timrå IK. Det känns som en spännande match på förhand för två lag som spelmässigt börjat helt okej. Jag tror att stödet och atmosfären i Vida Arena kommer lyfta Lakers spel många snäpp och lägger ett målspel på hemmalaget – över 3 mål för Lakers inkl förlängning och straffläggning till oddset 1,73 hos Unibet.

I premiären för Lakers var det ett Smålandsderby. Växjö Lakers åkte till Oskarshamn och det blev en fartfylld match med 9 mål (5-4, 4-4). Växjö hade i den matchen ledningen men tappade till slut till Oskarshamnsvinst. I senaste matchen mötte de Färjestad borta. En tuff match givetvis. Lakers nosade på poäng men fick se sig besegrade med 4-2.
Jag tycker Jörgen Jönssons mannar har presterat bra i inledningen. De är skottvilliga och målskyttar finns i alla kedjor och positioner.
De som har presenterat sig i målprotokollet är bland annat Lundberg, Rieder och nyförvärvet Sexton.

Timrås trupp är stärkt i år och har startat bra. Bredd och spets fungerar fint och Jacob Johansson i målet har testats och gjort det helt okej.
Av premiären i Scandinavium var laget ganska tillbakapressade av Frölunda men lyckades vinna på övertid. Jag ser ett liknande scenario i denna match där Växjö för spelet och Timrå får ligga på kontringar.

Växjö Lakers är ett känt för att vara ett starkt hemmalag. Lakers har en bredd och det ska bli intressant att se vad coach Jönsson kan åstadkomma i år med laget. De har intressanta nyförvärv i bland annat Dan Sexton (F), Joachim Blichfeld (F) och Keegan Lowe. Jag räknar med fullt ös från nedsläpp och att Växjö ökar på saldot i målprotokollet.

Spelet Växjö Lakers HC över 3 mål är inkl förlängning och straffläggning till oddset 1,73 hos Unibet.

Spela Växjö Lakers över 3 mål inkl förlängning på Unibet