Speltips: Vegas Golden Knights – San José Sharks 25/4 “Meier, Sharks…

Speltips: Vegas Golden Knights - San José Sharks 25/4 "Meier, Sharks…

DannesTips

Vegas Golden Knights möter San José Sharks natt till måndag svensk tid. Ett supermöte där Vegas måste få med sig två poäng – och där Sharks har gått ut i media att de ”ska göra allt för att förstöra Knights playoff-fest”. Jag tror det här kan bli ett målrikt möte och siktar in mig på överlinan i matchen.

Kort summerat som ovan har inte Vegas råd att förlora poäng om de ska knipa en slutspelsplats. Det blev plump mot New Jersey Devils (2-3) och en knapp men moralhöjande seger på OT mot Capitals.

Vad som är viktigt för spelet är att i den här matchen saknas bland annat Robin Lehner i Vegas mål. Han är förstakeeper men dras med skador och kommer missa resten av säsongen. I hans ställe finns Laurent Brossoit och Logan Thompson. Ska bli intressant att se vem som matchas för detta möte. Jag håller Thompson lite vassare.
Nu börjar Vegas Golden Knights få ett komplett lag av offensiva krafter. Det gäller dock att överlista Sharks defensiv. Med tillskott har Vegas två riktigt fina uppställningar:
Marchessault – Eichel – Stone
Pacioretty – Stephenson – Dadonov

Samtidigt verkar inställningen hos San José Sharks hög. De är motiverade att som nämnt förstöra festen för Vegas, Timo Meier kallar matchen (i eastbaytimes.com)
‘the biggest game of the year’ (fritt översatt; det här är den största matchen för oss i år.

“the season’s still not finished, so I still want to do well in those last couple of games, especially tomorrow, you know, the biggest game of the year against Vegas.

Timo Meier

Sharks har en skadelista som i nuläget innefattar svenske backen Erik Karlsson.
Tycker att San Jose förtjänade lite bättre tabellplacering i år då spelet stundtals varit riktigt trevligt. De har offensiv att hota med spetsen i Meier, Hertl och Couture.

Jag tycker det är klar fördel för Vegas i denna match men vill ha lite bättre odds. Och med alternering och rotation på målvakter i båda lagen tycker jag mig se en häftig match som på förhand har potential att bli målrik. Det lär också smällas en hel del i denna viktiga divisionsmatch. Vegas har övertaget H2H och med Sharks gnista för mötet kan vi hoppas på att det rasslar på bra i näten i T-Mobile Arena.

Vegas Golden Knights – San José Sharks Över 5,5 mål till oddset 1,64 hos Unibet

Spela Över 5,5 mål på Unibet