Speltips: Verona – Napoli 15/8 “Osimhen inleder starkt”

Speltips: Verona - Napoli 15/8 "Osimhen inleder starkt"

Sanels Hörna

Det är måndag och vi har två matcher ifrån italienska Serie A att se fram emot. Först ut är Verona – Napoli. Mitt spel blir att Victor Osimhen (Napoli) gör mål till oddset 2.50 gånger insatsen på Leovegas.

Verona

Verona har till min kännedom inte gjort speciellt mycket väsen av sig under transferförnstret. Tvärtom har man blivit försvagat. Laget har under försäsongen haft stora problem defensivt då man släppt in hela 10 mål på sina tre senaste matcher. Sist man spelade torskade man med 1-4 hemma mot Serie B laget Bari i Italienska cupen. Nu är det alltså hemmapremiär i ligan för ett aningen sargat Verona där man får besök av ett starkt Napoli. Jag har svårt att se att laget inte ska släppa in mål i plural.

Napoli

Många tippar Napoli att få en svag säsong. Jag kan vara först ut att tillbakavisa dessa påståenden. Napoli må ha tappat Mertens, Insigne, Koulubaly med flera men laget ser ändå otroligt starkt ut. Man har gjort nya spännande nyförvärv och lyckats föryngra rejält. Napoli har ett starkt mittfält samt offensiva ytterbackar. Framåt har man många kreativa spelare som kan bidra mer i spelet än vad exempelvis Insigne gjorde. Längs fram har man dessutom sin kronjuvel Osimhen som bara blir bättre. Jag tror att Napoli kommer att dominera matchen och att man lyckas få hål på detta svajiga Verona ett par gånger. Osimhen lär vara taggad på att inleda på bästa sätt, dvs med att göra mål. Lycka till!

Spela Victor Osimhen gör mål på LeoVegas