Speltips: Viborg – West Ham 25/8 “West Ham stänger ner”

Speltips: Viborg - West Ham 25/8 "West Ham stänger ner"

JohanS

West Ham befinner sig i en kris i ligaspelet och har hyperviktig match till helgen. Känns som man bara städar av danska Viborg i kvalet till Europa Conference League där engelsmännen redan har 3-1 att gå på.

Speltips

West Ham har inlett Premier League katastrofalt och innehar jumboplatsen efter tre raka förluster mot Man City, Nottingham och Brighton. Man har dessutom blivit nollade i samtliga förlustmatcher. Ingen underdrift att därför påstå att West Hams fokus verkligen ligger på söndagens möte med Aston Villa där man kommer vara i skriande behov av poäng och helst seger. Så frågan är hur motivationen är inför detta kvaläventyr till inte alltför sexiga Europa Conference League? Inte så stor väl? I synnerhet inte när West Ham redan har 3-1 som resultat från hemmaplan att gå på. Givetvis kommer man vilja gå vidare till gruppspelet men känslan här är att Moyes kommer förlita sig på att ett ordentligt roterat West Ham grejar vad som krävs och att man bara vill spela av mötet i Danmark.

Viborg har inlett danska ligan med tre vinster och tre förluster. Nollade i helgen mot Randers i en 0-1-förlust. Stod upp förhållandevis bra ändå mot West Ham i London med bland annat fyra skott på mål. Men Viborg är ju trots allt inte ett lag som har storleken för att rucka på storlag som West Ham ändå får sägas vara i sammanhanget. Viborg kom sjua i förra säsongens grundserie i Danmark och har även en bra bit upp till de danska topplagen. Tror inte Viborg löser något målkalas här trots West Hams förmodade rotation.

Under 2,5 mål är väl sällan en bra idé att spela i ett returmöte. Men här tycker jag ändå vi kan göra undantag och pröva ett underspel givet förutsättningarna. Under 2,5 mål betalar 1.90 hos bet365.

Spela Under 2,5 mål på Bet365