Speltips: Viking Stavanger – Vålerenga 28/8 “Vi fortsätter i Norge…

Speltips: Viking Stavanger - Vålerenga 28/8 "Vi fortsätter i Norge…

SpelTorsten

Det är söndag och fotbollsfest, tycker jag hittat ett bra spel på Vålerenga denna afton när de åker ner till Stavanger och möter Viking. Ett Viking som tappat sin bästa spelare till Hammarby under säsongen och åkte ur Europaspel i veckan mot Bucaresti.

Vålerenga fick utså massiv kritik här i Norge (där jag bor) efter en svag inledning av säsongen. De förlorade match efter match men spelade faktiskt inte dåligt och sen lossnade det ordentligt. De har nu åtta raka matcher utan förlust med sju vinster, otroligt imponerande och med de har de klättrat till en femteplats i tabellen, en poäng före dagens motståndare Viking.

Viking började säsongen otroligt starkt men har sedan tappat mark, mycket för att de sålde Veton Berisha till Hammarby som var deras lagkapten och stora målskytt. De är ett riktigt bra hemmalag men anledningen till att jag ser värde på Vålerenga här är mycket för Vikings hårda matchande i det sista med Europacupspel. De förlorade för några dagar sedan hemma mot Bucaresti trots att de hade guldläge att gå vidare efter 2-1 borta så räckte det inte. Samtidigt är Vålerenga utvilade och som sagt, i riktigt bra form.

Oddsen tycker jag är riktigt högt på ett lag i sån bra form och som spelat så bra i det sistone att vi måste testa det helt enkelt. Viking har inte den bredaste truppen så matchen i torsdags måste sitta kvar i benen och att vi får över två gånger pengarna på Vålerenga här är taget.

Vålerenga AH0 (DNB)

6/10 Units investerasSpelet läggs på Betsson

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Vålerenga AH0 (DNB) på Betsson