Speltips: Viktoria Plzen – Qarabag 23/8 “Sista nittio innan…

Speltips: Viktoria Plzen - Qarabag 23/8 "Sista nittio innan…

Sanels Hörna

Champions League kvalet är inne i sitt slutskede. Omgångens matcher kommer att avgöra vilka lag som tar plats i turneringen och således får ett enormt tillskott i kassan. Viktoria Plzen möter Qarabag i en helt vidöppen historia. Jag tror på tufft spel och lirar kort. Över 5.5 kort klickas till oddset 2.50 på Betfair.

Plzen

Det tjeckiska laget Plzen har överträffat förväntningarna och är nu alltså endast nittio minuter ifrån att knipa en plats i Champions League. Jag kan inte minnas när laget senast deltog i turneringen då den inhemska ligan dominerats av huvudstadslagen de senaste åren. Matchen är av enormt stor betydelse för Plzen, inte minst ekonomiskt. Bara ett deltagande i turneringen medför ca 180 miljoner kr till klubben. Utöver det får man intäkter per inspelad poäng samt fina publikintäkter. Prispengar som kan förändra en förenings framtid. Det är ur bara den ekonomiska aspekten oerhört viktigt för denna förening att ta sig till CL. Utöver det är det en fin möjlighet för spelarna att få visa upp sig på den stora scenen och kanske spela till sig ett tyngre kontrakt. Med allt på spel kan jag inte se hur det inte ska hagla kort ikvöll.

Qarabag

Precis som för Plzen är matchen av yttersta vikt för detta lag ifrån Azerbaijan. Jag tror att spelarna kommer att vara taggade till bristningspunkten och att det kommer att smälla på plan. Qarabag består av hetlevrade spelare som emellanåt kan bete sig osportsligt. Sådant bestraffas med kort. Första mötet slutade 0-0 vilket gör denna match helt öppen. Publiken lär ligga på och domaren bör få jobba hårt för lönechecken ifrån denna match. Lycka till!

Spela Över 5.5 kort på Betfair