Speltips: Virna Jandiroba – Angela Hill 15/5 “Virna Jandiroba vinner”

Speltips: Virna Jandiroba - Angela Hill 15/5 "Virna Jandiroba vinner"

Fritz Tippar

I helgens UFC var det svårt att hitta någon riktigt fin spik men efter att ha kollat igenom hela kortet tyckte ja denna fight kändes bäst. På prelim hittar vi en fight mellan Virna Jandiroba och Angela Hill i kvinnornas strawweight division.

Virna Jandiroba (17-3)
12e rankade Virna var obesegrad och hade bältet i en annan organisation vid namn Invicta, hon har sedan ankomsten till UFC vunnit 3 fighter och förlorat 3.

Hennes starkaste sida är mark-spelet och hon har svart bälte i jiujitsu, hon har vunnit 13 fighter via submisson. Hennes 3 förluster har kommit mot top 5 motstånd och alla förlusterna har kommit via domslut.

Angela Hill (13-11)
37 åriga Angela Hill börjades fightas väldigt sent, vid 20 års ålder började hon träna kampsport.

Hon är en väldigt aktiv fighter som fightades hela 7 gånger under 2020 och 2021. Hon har inte ett särskilt imponerande record då hon förlorat 11 fighter. Däremot är hon väldigt tufft och blir sällan avslutat. 2 gånger i sin karriär har hon blivit avslutad,

Tips
Jag tror på en vinst för Virna i denna fight, hon är en mer allround fighter och kan kontrollera Angela på marken. 1.53 ger en seger för Virna, jag tänkte dock att vi vill ha ett något högre odds. Angela känns svårt att avsluta så Virna vinna via domslut känns som ett bra alternativ.

Oddset på Virna vinna via domslut ger 2.50 jag hittade dock Virna vinna i rond 3 eller domslut till 2.25 och det blir min rek till denna match. Ett något lägre odds än 2.50 men inte så stor skillnad och Virna skulle kunna submitta Angela i rond 3.

Spela Vinnande grupp av ronder (Jandiroba) – rond 3-domslut på Unibet