Speltips: Waalwijk – Cambuur 17/9 “Rolig och underhållande match”

Speltips: Waalwijk - Cambuur 17/9 "Rolig och underhållande match"

Sanels Hörna

Lördagens hörnjakt fortsätter. Dagens spel hämtas i matchen mellan Wallwijk – Cambuur i den holländska Eredivisie. Här klickas Cambuur att få över 5.5 hörnor till hela 3.60 på Betsson.

Waalwijk

Waalwijk har visat sig vara ett svårslaget lag då de endast inkasserat två förluster efter sex spelade matcher. Man spelar en offensiv fotboll där man ibland glömmer bort att stänga igen bakåt. Dagens match borde inte bli annorlunda. Laget ligger hack i häl i ligan och båda lär vara taggade på tre poäng. Waalwijk kommer att försöka ta tag i taktpinnen och förhoppningsvis göra första målet. Det i sin tur kommer locka upp bortalaget i jakt på kvittering. En matchbild som är väldigt passande för kvällens hörnspel.

Cambuur

Cambuur är ett spelskickligt lag trots sina begränsade resurser. Ett lag som håller bollen längs backen och spelar sin egen fotboll oavsett motstånd. Cambuur älskar att anfalla och belönas oftast med massa hörnsparkar. Ikväll tror jag på en öppen match där anfallen avlöser varandra. Ett böljande spel och högt tempo är att vänta med många avslut samt hörnor. Min förhoppning är Cambuur, som är inne i en förlustsvacka, ska fortsätta på det spåret så att de får anledning att anfalla tiden ut. Skulle så vara fallet så är jag trygg i att man löser minst sex hörnor till detta fina odds. GL!

Spela Cambuur över 5.5 hörnor på Betsson