Speltips: Wales – Nederländerna 8/6 “Euforiskt Wales blickar mot VM”

Speltips: Wales - Nederländerna 8/6 "Euforiskt Wales blickar mot VM"

Sanels Hörna

Wales möter ikväll Nederländerna i Nations League. Här faller favoritskapet på de flygande holländarna som löser över 5.5 hörnor till oddset 2.20 på Betsson.

Wales svävar troligtvis fortfarande på moln efter att ha kvalificerat sig till VM för inte mer än 3 dagar sedan. Det var en match där Walesarna var rejält tillbakatryckta men lyckades stå emot hela 23 avslut och 7 hörnor och vinna med minsta möjliga marginal. Jag tror att denna match fortfarande sitter i benen på Walesarna som fortfarande bör vara lyriska över den bragden. Ikväll tror jag inte att laget kommer att kunna ställa om och bjuda upp till speciellt mycket spektakulärt. Wales bör vara överlyckliga om de skulle få med sig poäng och kommer således att lägga sig på försvar, Hur länge de kan stå emot återstår att se. Ju längre desto bättre för kvällens hörnspel.

Nederländerna har något stort på gång och är på väg att åter etablera sig som en stornation i fotbollssammanhang. Man krossade världstvåan Belgien med 4-1 i första omgången av Nations League. Laget spelade rakt och enkelt och slog sällan av på takten trots ledning borta mot ett av världens bästa landslag. Mot Wales kommer man med ett toppat självförtroende och bör likt matchen mot Belgien spela rakt och offensivt. Marknaden tror på många mål vilket i så fall bör betyda att laget skapar många chanser. Chanser är synonymt med hörnor. Wales som är duktiga på att försvara sig kan göra det bra men på bekostnad av hörnor. Min förhoppning är att Wales kan parera bortalaget en aning så att Nederländerna har anledning att ligga högt och ösa på. Ett scenario som är gynnsamt för kvällens hörnspel. GL!

Spela Nederländerna över 5.5 hörnor på Betsson