Speltips: Wales – Nederländerna 8/6 “Målkalas i Wales!”

Speltips: Wales - Nederländerna 8/6 "Målkalas i Wales!"

DannesTips

UEFA Nations League presenterar onsdag kväll mötet mellan Wales och Nederländerna. Fördel givetvis för bortalaget som är i gott målslag men hemmalaget kommer sälja sig dyrt. Jag tror vi kommer få se en hel del mål och lägger ö2,5 i matchen.

Wales blev nyligen klara för VM genom vinst mot Ukraina (1-0). Laget spelar en klassisk brittisk fotboll som kryddas av ett antal storstjärnor som till exempel Bale och Ramsey. Det var just nämnda Gareth Bale som gjorde det avgörande kvalificerings målet i söndags. Han är givetvis stommen och ledaren i laget och vi vill se honom starta (elvor släpps ca en timme innan avspark).

Laget spelar stabilt just nu. Det blev stora siffror mot Belgien (1-4 vinst) och laget är obesegrat i de 10 senaste matcherna (7/10 vinster).
Offensivt hittar vi Bergwijn (Tottenham), Memphis Depay (FCB) och de är i sin tur understödda av till exempel de Jong (FCB) och Blind (Ajax) och wingern Denzel Dumfries (Inter).
13 mål har laget gjort senaste 5 matcherna vilket bevisar lagets styrka offensivt.

Jag tror hemmalaget Wales kommer sälja sig dyrt inför hemmapubliken. Det i kombination med att vi har ett månglatt och stjärnfyllt Nederländerna gör att jag tror starkt på en målrik match. (Elvor kollas som vanligt timme innan match).

Spela Över 2,5 mål på Expekt