Speltips: Washington Capitals – Minnesota Wild 4/4 “SecondUnit!…

Speltips: Washington Capitals - Minnesota Wild 4/4 "SecondUnit!…

DannesTips

Natt till måndag och ett speltips till NHL. I matchen mellan Washington Capitals och Minnesota Wild tycker jag att det finns värde att lägga en dubbelchans med oavgjort eller vinst för Wild som nu har toppmålvakten Fleury i laget.

Om vi först tittar på hemmalaget Washington Capitals så har de förvisso varit skadedrabbat under säsongen, och med tanke på det är slutspelsplatsen de har nu bra. Och mästarna från år 2017-18 har också spets samt tillförsel av till exempel Anthony Mantha och också T.J. Oshie som ser ut att vara redo för spel vilket gör en del för laget styrka.

Nu tycker jag att Minnesota Wild ser klart intressantare ut. Som lagbygge har de stärkts enormt med att målvakten Marc-Andre Fleury trejdats dit. Alternativet i andrakeepern Cam Talbot är också fullgott.
Laget har sedan Fleury kom dit varit obesegrade (Talbot har stått vissa matcher).
Bland anfallare finns fyra starka kedjor. Spelare som coach Dean Evason bygger sitt spel på är till exempel Kaprizov, Fiala, norska trotjänare Mats Zuccarello och vår svenska Joel Eriksson Ek center i tredjelinan.

Det som är av vikt när ni tittar på det här tipset är att stämma av vilken målvakt som får förtroendet. Fleury är en stor fördel för spelet och jag har förhoppningar av att han står.

Washington Capitals har ingen större framgång på hemmais just nu – trenden kan skifta men man bör där se om valet faller på den just nu bättre Vitek Vanecek eller Ilya Samsonov.
Ett tungt möte utlovas i amerikanska huvudstaden och god tur om ni ryggar Wild!

Noteras att Minnesota Wild spelar natt till söndag mot Hurricanes.

X2 Minnesota Wild till oddset 1,66 hos Betinia

Spela X2 Minnesota Wild på Betinia