Speltips: Watford – Burnley 12/8 “Oddsfynd i Championship!”

Speltips: Watford - Burnley 12/8 "Oddsfynd i Championship!"

DannesTips

Vi startar upp spelhelgen med ett möte i The Championship. På Vicarage Road tar Watford emot Burnley i ligans tredje omgång. Spelvärdet tycker jag ligger på bortalaget och lägger ’draw no bet’ på Burnley.

Faktum är att vi ser en match mellan två lag som degraderas från förra säsongens Premier League. H2H då visade att Burnley hade bättre resultat då med en vinster och en oavgjord.

Burnley

Manager Vincent Kompany var nöjd med spelet I föregående match mot Luton (1-1). ”You always want to win, but I saw exactly what I wanted from my team – spirit & high energy throughout the entire game.” säger han till klubbens hemsida. Laget hade i denna hemmamatch 71% possession vilket är imponerande. Kan bara laget bli mer effektiva i avsluten så kommer Burnley husera väl uppe i toppen…
“We managed to create chance after chance in the second half, and I know that we can create even more. We can definitely be a bit more clinical, but it’s never going to be perfect in the beginning.” Kompany

Watford har traditionen och är ett lag att räkna med i Championship. Kan bli en jämn tillställning men som Burnley hanterade Huddersfield i premiären och även Luton så ser de intressanta ut.

Speltips

Jag tycker Burnley har visat större mognad i sitt spel och skapat mer än Watford har gjort. Kanske är det så att båda lagen kommer tillhöra toppen av Championship i år men spelvärdet ligger på bortalaget i att de säkert kommer ha mer possession och redan nu visat att de kan föra matcher.

Spelet ger vinst vid seger för Burnley och ett oavgjort resultat ger pengarna tillbaka.

Spela Burnley draw no bet på Betsson