Speltips: Watford – Everton 11/5 “Everton mot en ny seger!”

Speltips: Watford - Everton 11/5 "Everton mot en ny seger!"

David Dabeskovic

Dags för Premier League där Watford gästas av ett hungrigt Everton!

WATFORD

Watford fick en säsong i finrummet och kommer spela Championship nästa säsong efter en väldigt tuff säsong i Premier League. Man har inte ens varit nära att att hålla sig kvar utan trots tränarbyte har det här skeppet sjunkit. Någon vidare moral och heder verkar inte heller finnas i truppen. Fem raka förluster och ett spel som enbart handlar om försvarsspel och låta säsongen bara ta slut.

Man har endast lyckats att vinna 6 matcher utav 35 och det duger inte för att hålla sig kvar i Premier League. Framåt har man offensiv kraft i Emmanuel Dennis som ändå har gjort 10 mål för Watford. Men han är alldeles för ensam där framme och får inte direkt det understödet som behövs. Värdarna har en hel del avbräck också till denna match där Cleverley, Kucka, Pedro, Samir och avstängde Kamara saknas.

EVERTON

Everton har fått upp en glöd och även om det fortsatt är kritiskt läge så har de två segrarna på slutet inneburit att de har allt i egna händer. Såg väldigt bra ut mot Chelsea där laget spelade med en aggressivitet som jag inte sett under säsongen. Richarlison har börjat hitta formen efter en tyngre period och levererat. Även Calvert-Lewin är tillbaka så visst finns det offensivt kraft i laget.

Om Everton fortsätter på samma spår som senaste matcherna så kommer laget ha en bra chans att ta tre nya poäng. De kommer få ha bollen och mot ett trött Watford så kommer chanser skapas. Man har en match mindre spelad än Burnley och Leeds som jagar underifrån och det skiljer endast en poäng mellan alla dessa lagen. Vid seger här så får man lite andrum och jag tror man tar chansen här.

ANALYS

Ett hungrigt Everton mot ett avslaget Watford ska bara kunna sluta på ett sätt här och det med seger för gästerna. Med två raka segrar i bagaget så kommer man med bra självförtroende inför det här mötet. Richarlison har hittat formen i rätt tid och ska kunna skjuta Everton mot en ny seger. Watford har bara äran att spela för och jag har svårt att se att de skulle kunna sätta käppar i hjulet på ett helmotiverat Everton.

SPELTIPS

Mitt spel blir Everton vinner matchen. 5U @1.76 Betinia.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela Everton vinner på Betinia