Speltips: West Bromwich Albion – Hull City 20/8 “Ryggareken om WBA…

Speltips: West Bromwich Albion - Hull City 20/8 "Ryggareken om WBA…

WBA

WBA har inte börjat säsongen på bästa sätt med förlust borta mot Blackburn och nu senast 0-0 hemma mot Cardiff City. Man har varit något uddlösa och av det lilla jag har hunnit se av dom så har det sett ut som att man saknar en stor dos kreativitet i laget.

Truppen: Anfallaren Daryl Dike förblir West Bromwich Albions enda påtvingade frånvaro på grund av skada, så Karlan Grant borde fortsätta att leda linjen, medan Grady Dianganas mål mot Blackburn räckte för att behålla honom i startelvan i onsdags.

Coach Bruce hoppas få se mer från sommarvärvningarna Jed Wallace och John Swift, som stod för det kvitterande målet i sin inledande match mot Middlesbrough och dessa både herrar borde komplettera anfallet.

Mittfältaren Jayson Molumby kommer sannolikt att komma tillbaka till startelvan tillsammans med Okay Yokuslu, på bekostnad av Jake Livermore, medan Semi Ajayi och Dara O’Shea kommer att fortsätta sitt partnerskap centralt i försvaret.

West Bromwich Albion möjliga startuppställning: Button; Furlong, Ajayi, O’Shea, Townsend; Yokuslu, Molumby; Wallace, Swift, Diangana; Bevilja

Hull

Hull har inlett säsongen helt okej där man ännu inte har en förlust i ligan. Man förlorade visserligen i ligacupen mot Bradford City men vad gör det när man har startat säsongen så här bra. Man tog ju bland annat en imponerande poäng mot Burnley senast (1-1).

Försäsongen såg inte alls särskilt lika bra ut och vi var många som trodde att man skulle få det svårt vid start av säsongen.

Truppen: Hull kan nog komma in i lördagens match med en oförändrad startelva, eftersom nyvärvningen Ryan Woods förmodligen börjar på bänken.

Mittfältaren Ozan Tufan har redan gjort sig själv till en nyckelman efter att ha skrivit på från Fenerbahce i somras, och den turkiske landslagsspelaren kommer återigen att spela bakom en ensam anfallare efter att ha gjort sitt andra ligamål för säsongen förra gången.

Linjen kommer att ledas av nya kollegan Oscar Estupinan, som öppnade sitt målkonto för klubben i vinsten över Norwich, med Allahyar Sayyadmanesh och Benjamin Tetteh troligen på vars en sida.

Hull City möjliga startuppställning: Ingram; Coyle, Greaves, Figueiredo, Elder; Jones, Slater; Tetteh, Tufan, Sayyadmanesh; Estupinan

H2H

Under de senaste fem head to head-mötena mellan dessa två lag har West Brom en klar fördel eftersom de har vunnit samtliga matcher. West Brom är faktiskt obesegrade mot Hull på denna plats i mer än ett decennium.

REK

Som nämnts tidigare har vi ett inkonsekvent West Brom som inledde den här säsongen med idel oavgjorda matcher. Den nuvarande formen ser ut som en förlängning av formen de hade mot slutet av den gångna säsongen. Man har inte riktigt räckt till för att stänga matcherna. Men man gör för det mesta mål, om än få. Man är dessutom fortfarande obesegrade på hemmaplan. Och historiken talar ju för WBA vinst.

Detta medan Hulls borta prestationer inte varit så övertygande. Hull noterade oavgjort i båda Championship-matcherna som spelades borta den här säsongen.

Kort och gott så tror jag på förhand att detta inte blir en så enkelspårig historia som oddssättarna säger. WBA står i skrivande stund i 1.54 i odds vilket ger dom minst 64% chans att vinna matchen enligt oddssättarna.

Jag tror att Hull mycket möjligt kan få in en boll på WBA och jag tror detsamma om WBA. Även om jag inte tror att vi får se en målrik historia. 1-1 eller 2-1?

Jag spelar på att båda lagen gör mål till fina 2.00 gånger insatsen hos bet365.

Spela BLGM på Bet365