Speltips: West Bromwich – Stoke 9/4 “WBA fixar en seger!”

Speltips: West Bromwich - Stoke 9/4 "WBA fixar en seger!"

David Dabeskovic

Dags för Championship denna eftermiddag där West Bromwich gästas av Stoke .

WEST BROMWICH

West Bromwich fick en drömöppning mot Bournemouth i onsdags när de gick upp i en 2-0-ledning efter tolv minuter. WBA försvarade sig därefter väl och med den trepoängaren i ryggen lever drömmen om playoff. Nu är det viktigt att man fortsätter rida på den vågen när man ska ta sig an Stoke. Man har sex poäng upp till Sheffield U som just nu har den sista slutspelsplatsen.

Man har ju ett bra lag för Championship och man kan tycka att det är lite märkligt att man inte ligger högre upp i tabellen om man tittar på truppen. Med spelare som Andy Carroll, Grady Diangana och Jake Livermore, så ska man kunna leverera bättre. Hemma på The Hawthorns så är man ruskigt starka och har endast två förluster på nitton matcher. Jag tror man trycker plattan i mattan från minut ett här och en trepoängare är på ingång för Trastarna.

STOKE

Stoke återfinns i ingenmansland och har varit helt bedrövliga på bortagräs där de inte vunnit på snart tre månader. Med sex omgångar kvar så känns det lite som Stoke har redan gått på semester. Laget har varken chans på slutspelsplatserna och kan inte heller åka ur Championship. Senast stod man för ett bottennapp mot Reading på bortaplan där man förlorade med 2-1.

Innan det så har man slagit Sheffield U hemma med 1-0 och även Millwall med 2-0. Men det är på hemmaplan som man levererat som bäst. Truppen tycker jag ser lite tunn ut och ska man nämna någon så är det Lewis Baker som imponerat mest i Stoke. Man hämta även in Josh Maja från Bordeuax som skulle stå för målen, men det har inte varit någon lyckad värvning. Josh Maja har bara lyckats göra ett mål på så här långt i ligan.

ANALYS

Ett helmotiverad West Bromwich här mot ett Stoke i ingenmansland kan bara sluta på ett sätt. Det är med en hemmaseger för. Det här är en viktig match för WBA och de vet vikten av seger, annars är nog säsongen över för trastarna som jagar slutspelsplatserna. Hemma är man grymt hemmastarka och tappar sällan poäng. Jag tror man tar andra raka segern här till ett fint odds som måste bara testas.

SPELTIPS

Mitt spel blir West Bromwich vinner matchen. 6U @1.92 LeoVegas.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela West Bromwich på LeoVegas