Speltips: West Ham – Brighton 21/8 “West Hams måltorka avslutas?”

Speltips: West Ham - Brighton 21/8 "West Hams måltorka avslutas?"

Fritz Tippar

West Ham
The Hammers är det enda laget i Premier League som inte gjort mål denna säsong. Två raka förluster och senast förlorade de mot nykomlingen Nottingham på bortaplan. The Hammers är i stort behov av både poäng och mål.

Brighton
Efter en imponerande bortaseger mot Manchester United så fick Brighton nöja sig med en poäng mot Newcastle på hemmaplan. Brighton känns stabila med Graham Potter men efter att ha blivit av med två av sina bästa spelare tycker jag att de har värvat för lite inför denna säsong. Utan Potter som tränare tror jag Brighton hade varit fast i bottenträsket av tabellen, frågan är hur länge Potter blir kvar i klubben.

Tips
Trots en bra start på säsongen så tror jag inte Brighton kommer förbättra sin ligaposition från förra säsongen. De känns svagare på pappret i år och jag anser att The Hammers bör vara favoriter i denna match.

Jag tror på hemmaseger i denna match men Brighton är väldigt svårtippade, jag väljer att spela ett mål-tips till denna match. Det är dags för Hammers att göra sina första mål i Premier League denna säsong. Mitt spel blir att West Ham gör över 1.5 mål i matchen. Ni hittar det spelet på Pinnacle till 2.33 gånger pengarna. 6/10 units.

Spela West Ham över 1.5 mål på Pinnacle