Speltips: West Ham – Tottenham 31/8 “Högt odds på hörnspel”

Speltips: West Ham - Tottenham 31/8 "Högt odds på hörnspel"

Fritz Tippar

Londonderby mitt i veckan när West Ham tar emot Tottenham på London Stadium. Jag tror på en jämn match där West Ham lär vara något försiktigare än Tottenham. Den matchbilden ger ett ypperligt tillfälle för Totteham att skaffa sig många hörnor.

West Ham
Efter en katastrofal inledning för West Ham med tre förluster och noll mål på de tre första matcherna så kunde de till slut vinna sin första match i Premier League. I senaste omgången slog de Aston Villa på bortaplan med 1–0. En viktig seger för West Ham som nu ska försöka ta sina första poäng på hemmaplan.

Tottenham
Contes Tottenham har inlett säsongen strålande och vann senast med 2–0 mot Nottingham. En stabil inledning på säsongen för Tottenham som tagit tio poäng på fyra matcher. Tottenham känns stabilare än på länge och kommer till denna match med stort självförtroende.

Tips
Här tror jag på en match där West Ham verkligen kan testa Tottenham. Det skulle inte förvåna mig ifall West Ham tar minst en poäng i detta derby. Så länge denna match har ett jämnt resultat så tror jag Tottenham kommer hålla i taktpinnen och försöka skapa chanser från kanterna vilket kan leda till en hel del hörnor.

Tottenham har fått många hörnor denna säsong, i öppningsmatchen mot Southampton fick de tio hörnor, det blev åtta hörnor hemma mot Wolves men senast mot Nottingham blev det endast en hörna. Då tog dock Tottenham ledningen tidigt och jag tror på en helt annan matchbild i detta möte. Jag tror Tottenham kan lösa lika många hörnor som de gjorde i öppningsmatchen.

Jag väljer att spela Tottenham 10 hörnor eller fler, vilket ger 10 gånger pengarna på Nordicbet. En rejäl chansning men tycker att det fina oddset lockar.

Spela Bortalagets hörnor – Intervall: 10 eller fler på Nordicbet