Speltips: Winnipeg Jets – Seattle Kraken 14/4 “Kan Jets nå playoff?!”

Speltips: Winnipeg Jets - Seattle Kraken 14/4 "Kan Jets nå playoff?!"

DannesTips

Winnipeg Jets tar emot Seattle Kraken natt till torsdag och jag tror på hemmaseger. Ett NHL tips som bygger på att Jets är mer motiverade, har en match mindre i benen och börjat växla upp mot eventuellt playoff nu.

Jets har en bred offensiv. Flera målskyttar finns i arsenalen för att avgöra matcher. De visade mot Montreal att de är på gång nu och att de också kan föra matcher trots, som i det fallet, bortais.
Det har blivit två raka segrar. Laget har ett litet glapp upp till strecket som säkert gör laget ännu mer taggat på torsdag.

Varje poäng är extra viktig då de har fler matcher spelade än till exempel Dallas, Nashville i Central och Vegas samt Vancouver i Pacific, vilka främst är de lag som slåss kring strecket. Nu ska med andra ord inget lämnas åt slumpen och viktiga spelare att hålla koll på för Jets är bland annat Connor, Dubois, Ehlers, Stastny och backarna Morrissey samt Pionk.

Kraken må ha inställningen att “avsluta ligan i stil” men här möter de återigen i mina ögon för bra motstånd. Kraken tycker jag är för naiva när de kommer till avslut och skottkvalitén är långt ifrån den högsta.

När Jets också troligen och förhoppningsvis har rutinerade Connor Hellebuyck i mål så ser jag det tufft att Seattle ska kunna mäta sig i offensiva krafter. Andremålvakten i Jets är Eric Comrie.

Ett motiverat Jets har visat att de kan sluta sig samman och har ett bra flow just nu. Pigga ben är också en fördel samt givetvis hemmais.
Jag spelar vinst ordinarie tid utan handikapp då det ändå har tätnat lite i matcherna senaste tiden.

Jag lägger Winnipeg Jets vinnare ordinarie tid till oddset 1,84 hos Unibet

Spela Winnipeg Jets vinner på Unibet