Speltips: Wolverhampton – Norwich 15/5 “Två svala offensiver”

Speltips: Wolverhampton - Norwich 15/5 "Två svala offensiver"

JohanS

En match som riskerar bli ett sömnpiller är det mellan Wolves och Norwich. Men tycker ändå det finns spel att kliva på här.

Speltips

Wolves- Norwich är knappast matchen som många blickar mot att bänka sig framför under den späckade PL-söndagen. Ett lag med minimal chans på Conference League mot ett lag som redan åkt ur PL. Wolves har fem pinnar upp till West Ham som innehar den sista Europaplatsen och nog inser man att det är kört att nå ikapp. Men givetvis har man ändå en skyldighet att gå för det och därför känner jag att vi måste backa Wolves här när man möter enklast tänkbara motstånd. Wolves form är förvisso bedrövlig där man har fem raka utan vinst varav fyra förluster och snål leverans framåt på målfronten. Men 2-2 borta mot Chelsea häromsistens visar ändå att vargarna kan när de vill och nu möter man ju bedrövliga Norwich. Saiss out i backlinjen och sedan tidigare klart även att Podence, Kilman och Semedo är borta.

Norwich är ute ur PL och har knappast visat att man bryr sig nämnvärt om att göra rätt för sig i slutändan. Fem raka förluster och i de fyra senaste har man blivit nollade. Hela sju namn på skadelistan dessutom. När varken viljan eller kvaliteten finns ser jag inte att man ruskar om Wolves här. Men tror inte på någon 4/5-0-förlust då Wolves ju knappast rosat marknaden på sistone och har iskalla offensiva nyckelspelare hos sig.

Wolves att vinna & under 3,5 mål i matchen prövas till fina 2.17 hos Betsafe.

Spela Wolves att vinna & under 3,5 mål i matchen på Betsafe