Speltips: Wycombe – Bristol City 24/8 “Ryggareken om Wybombe…

Speltips: Wycombe - Bristol City 24/8 "Ryggareken om Wybombe…

Dags för ligacupen, numera känd som Carabao cup, pga. Sponsorer där league one laget Wycombe Wanderers tar sig an championchip laget Bristol City. Vi förväntar oss på förhand en offensiv och målrik match.

Wycombe Wanderers

Mål har, denna säsong, varit ett vanligt tema för Wycombe Wanderers. Mycket tack vare individuella prestationer. Deras senaste sju matcher har alla producerat minst tre mål. Och kollar vi historiken ser vi snabbt att värdarna har inte hållit nollan under sina senaste fyra möten med Bristol. Wycombe kommer noterades för en 2-1 vinst i förra omgången av ligacupen mot Northampton Town. Och man kommer till match efter att ha besegrat Barnsley med 3-0 på bortaplan. Målhungrigt alltså.

Truppen: Wycombes stjärnanfallare Sam Vokes har inte varit med sedan han drabbades av en skada i 3-0-förlusten mot Bolton Wanderers den 6 augusti, så det är osannolikt att Ainsworth riskerar Wales-anfallaren i en cupmatch.

Den tidigare mittfältaren i QPR roterade sitt lag kraftigt i förra omgången mot Northampton och kommer sannolikt att göra det igen, speciellt med bara tre dagar till godo till lördagens ligamatch hemma mot Charlton Athletic.

Wycombe Wanderers möjliga startuppställning: Dickinson; Pattenden, Forino-Joseph, Wakely, Jacobsen; Horgan, Young, Freeman; Mellor, De Barr, Al-Hamadi

Bristol City

Bristol City eller “Robins” som man kallas i folkmun, slog rivalerna Cardiff City i helgen och det utökade deras obesegrade matcher till fyra till antalet. I de första tre matcherna för säsongen gjorde man minst tre mål och i den senaste omgången av ligacupen vann man med 4-1 borta mot Coventry City.

Bristol är annars ett lag vars styrkor innefattar offensiven där man ofta är kliniska i sina avslut. Mycket långbollar, mycket genomskärare – och man spelar helt klart aggressiv fotboll. Däremot är man inte lika bra i defensiven där man ofta tappar ledning, är relativt svaga på att försvara sig mot fasta situationer och då man är notoriskt svaga mot att försvara sig mot anfall från kanterna.

Truppen: Bristols tränare, Pearson, å andra sidan, valde ett starkt lag mot Coventry i omgång ett och kan göra det igen.

Ytterbackarna Alex Scott och Jay Dasilva kan få vila med Kane Wilson och Cameron Pring som är ivriga att få spela, medan de erfarna spelarna Andy King och Chris Martin hoppas på att också få lira.

Nathan Baker är fortfarande osannolikt att spela för klubben – och kanske professionell fotboll som helhet – igen efter att ha ådragit sig en allvarlig huvudskada förra säsongen.

Bristol City möjliga startuppställning: Bentley; Vyner, Naismith, Atkinson; Wilson, Massengo, King, Pring; Weimann, Martin, Conway

REK

Vi tror att vi kommer att få se mål och kommer att backa upp marknaden för att det blir över 2,5 gjorda mål i matchen till oddset 1.80. 6u.

Spela Över 2.5 mål på Betsson