Stryktipset idag » Lördag 10 september » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 10 september hos Svenska Spel. Notera att det är en ny kupong då alla matcher från England blev inställda och spelstopp är klockan 17:29.

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Sampdoria – Milan 2

Sampdoria har inlett säsongen svagt där laget fortfarande står utan seger efter fem omgångar och jag ser inte något som tyder på att det ska vända här mot de regerande mästarna Milan som ser minst lika bra ut denna säsong. Trots bortaplan ska Milan gå in som tydliga favoriter här och kan tvåan hålla sig under 60% är det en fin spik som jag kliver på.

2. Inter – Torino X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då Inter blivit alldeles för stora favoriter. Inter kommer från en intensiv vecka där det blev förlust i både derbyt mot Milan förra helgen samt i veckans CL-möte mot Bayern. Att de här bara ska köra över ett Torino som inlett säsongen starkt är jag inte alls övertygad om. Tycker spelvärdet ligger på Torino här och X2 blir mitt val.

3. Cadiz – Barcelona 2

Botten mot toppen i La Liga när jumbon Cadiz tar emot ligatvåan Barcelona. Cadiz har inlett säsongen med fyra förluster och en målskillnad på 0-10 och mycket talar för att det blir en ny förlust utan ett mål framåt när de här får besök av ett starkt Barcelona. Favoritskapet lär förvisso bli rejält pressat på tvåan här men jag tror ändå det smartaste är att spara sina tecken och kliva på den raka tvåan här.

4. Atletico Madrid – Celta Vigo 1X

Två lag som står på samma poäng med samma resultatrad efter fyra omgångar men det är såklart alldeles för tidigt att dra några slutsatser av tabellen och Atletico Madrid ska såklart värderas som det bättre laget här. Med sin hemmafördel ska Atelti gå in som tydliga favoriter och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på 1X som ska räcka långt här. 

5. Schalke – Bochum X2

Två lag som båda inlett säsongen svagt i Bundesliga där både Schalke och Bochum står utan seger efter fem omgångar. Schalke som iallafall lyckats ta två poäng ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men jag tycker ändå hemmalaget blivit för stora favoriter på kupongen där ettan står runt 55%. Spelbolagen ger Bochum över 50% chans till poäng och X2 till under 50% är ett fint skrälldrag som jag kliver på.

6. Marseille – Lille 1X

Marseille förlorade veckans CL-möte mot Spurs där laget kan skylla på ett rött kort då jag annars tycker Marseille stod upp bra. Tycker också att Marseille ser väldigt spännande ut denna säsong och här ska de gå in som favoriter mot ett Lille som också ser ganska fina ut denna säsong. Men jag tror på Marseille här och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på 1X som ska räcka.

7. Degerfors – Mjällby 2

Vi tar oss till Allsvenskan där Degerfors börjar bli pressade att ta poäng då bottenstriden börjar dra ihop sig. Här tror jag dock laget får det tufft mot ett Mjällby som förvisso gjorde en svag insats senast mot Göteborg men som överlag gjort en väldigt fin säsong. Mjällby kommer klara av en Stora Vallas gräsmatta och trots bortaplan ska Mjällby vara knappa favoriter här. Nu är matchen streckad helt jämn och då tycker jag vi får lite värde i den raka tvåan som jag utgår från. Tar dock med krysset på mitt större system.

8. Odense – FC Köpenhamn 2

I Danmark har Odense inlett säsongen svagt där laget placerar sig näst sist i tabellen och här väntar en tuff match mot seriens bästa lag i form av Köpenhamn som dock inte riktigt hittar rätt i ligan än sålänge. Fokus har dock varit på att lösa en CL-plats vilket lyckades och nu tror jag Köpenhamn kommer höja sig i ligan. Trots bortaplan ska Köpenhamn ha goda chanser till seger och tvåan till runt 50% är en bra spik som jag kliver på.

9. Lilleström – Strömsgodset 1X

Lilleström gör en väldigt fin säsong även om laget nu tappat serieledningen till Molde som ryckt ifrån rejält. Här får de besök av ligasjuan Strömsgodset och precis som tabellen visar ska Lilleström ses som det bättre laget och här med sin hemmafördel ska de gå in som tydliga favoriter. Tycker dock värderingarna sitter som de ska här och jag väljer att utgå från 1X men helgarderar på mitt större system.

10. Ajax – Heerenveen 1X

Ajax går in som kupongens största favorit här trots att de nu får besök av ett Heerenveen som fortfarande är obesegrade efter fem omgångar. Det stora favoritskapet är dock fullt motiverat då det är en rejäl klasskillnad mellan dessa lag och på hemmaplan tappar inte detta Ajax många poäng i denna liga. Men jag vill ändå ha chans på lite högre utdelning vilket gör att jag iallafall vill kasta med krysset här som skulle kunna rensa bort många system. 1X spelas där vi jobbar X.

11. Excelsior – FC Emmen 2

Här tycker jag svenska folket stirrar lite för mycket på tabellen som verkligen inte är något facit efter endast fem omgångar. Visst har Excelsior inlett säsongen något bättre men det är fortfarande Emmen som ska ses som det bättre laget här och trots bortaplan ska Emmen också vara favoriter. Nu är gästerna streckade till underdogs på kupongen och då tycker jag spelvärdet ligger på Emmen. Utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

12. Oostende – Eupen 1X2

Lurig match från Belgien mellan två lag som står på samma poäng efter sju omgångar och här tycker jag också vi har två lag som ska värderas som jämna. Oostende ska då gå in som favoriter med sin hemmafördel men gästerna Eupen ska absolut kunna störa. Jag tycker dock att både odds och streck sitter ungefär som de ska och utan något större spelvärde vill jag få med alla tecken. Helgardering.

13. Leuven – Charleroi 2

Vi avslutar med en toppmatch från Belgien får vi väl säga när ligafyran Oud-Heverlee Leuven tar emot ligasexan Charleroi där en poäng skiljer lagen åt. Det är dock gästerna Charleroi som ska värderas som det bättre laget här och trots bortaplan ska Charleroi vara knappa favoriter. Nu har gästerna blivit streckade till underdogs och då ligger spelvärdet på tvåan som jag utgår från. Tar dock även med krysset på mitt större system.

Stora raden – 2304kr

Sampdoria – Milan  2Inter – Torino X2Cadiz – Barcelona 2Atletico Madrid – Celta Vigo 1XSchalke – Bochum X2Marseille – Lille 1XDegerfors – Mjällby X2Odense – FC Köpenhamn 2 Lilleström – Strömsgodset 1X2Ajax – Heerenveen 1XExcelsior – FC Emmen X2Oostende – Eupen 1X2Leuven – Charleroi X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se