Stryktipset idag » Lördag 11 juni » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 11 juni hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. England – Italien 1

England har inte övertygat denna samling med en förlust mot Ungern och senast en oförtjänt pinne borta mot Tyskland. Här ska de dock gå in som stora favoriter mot ett Italien som saknar många nyckelspelare och som inte heller övertygat denna samling. På en kupong med många överstreckade favoriter gillar jag England här om ettan kan hålla sig runt 50% och det blir en spiketta på min kupong.

2. Ungern – Tyskland 2

Ungern ska egentligen inte ha mycket att säga till om i denna grupp då motståndet är Italien, England och just Tyskland. Men efter premiärsegern mot England lever Ungern och har nog förhoppningar om att kunna störa Tyskland. Tyskland har inlett med två kryss men spelmässigt tycker jag det sett bra ut och här ska Tyskland gå in som stora favoriter. Jag tycker det finns bättre lägen att fälla favoriter och här kliver jag på den raka tvåan.

3. Holland – Polen 1

Holland är kanske det lag som imponerat mest på mig denna samling med en övertygande seger borta mot Belgien och senast en seger mot Wales trots kraftig rotation i elvan. Med en utvilad startelva ska Holland gå in som stora favoriter här mot ett Polen som såg riktigt bleka ut i senaste 6-1 förlusten mot Belgien. Jag tror stenhårt på Holland här och tycker ettan är fin både på kupongen och på oddset. Holland spikas.

4. Wales – Belgien X2

Wales har säkrat en VM-plats vilket var målsättningen denna samling och matcherna i Nations League hamnar i skymundan med två förluster mot Polen och Holland. Nu får de besök av ett Belgien som studsade tillbaka efter storförlusten mot Holland med en 6-1 seger mot Polen. Belgien ska såklart gå in som stora favoriter här och tar vi med krysset bör vi sitta trygga på X2 som blir mitt val.

5. Irland – Skottland X2

Irland har inte övertygat denna samling med två förluster mot Armenien och Ukraina. Nu väntar en förväntad jämn match mot ett Skottland som är ett bättre lag på pappret men med Irlands hemmafördel ska oddsen jämnas ut. På kupongen tycker jag dock Irland blivit för stora favoriter då ettan är streckad till över 40% mot Skottland som står under 30%. Med det sagt tycker jag spelvärdet ligger på Skottland och jag spelar X2.

6. Rumänien – Finland 1X

Lurig match mellan två nationer som jag tycker ska värderas som jämna. Rumänien har gjort en svag samling med två förluster mot Bosnien och Montenegro samtidigt som Finland tagit fyra poäng mot samma motstånd. Men Rumänien ska ändå vara favoriter här med sin hemmafördel och jag tror Rumänien löser minst en poäng här. Utgår från 1X men tar ändå med alla tecken på min större kupong då jag tycker värderingarna sitter som de ska.

7. Montenegro – Bosnien 2

Balkanmöte när Montenegro tar emot Bosnien och här tycker jag svenska folket kommit snett på det när Montenegro blivit streckade till favoriter. Bosnien är på pappret det klart bättre laget och trots bortaplan ska Bosnien gå in som knappa favoriter. Tvåan till under 35% är en mycket fin spik som jag utgår från, men tar även med krysset på mitt större system.

8. Färöarna – Litauen 1X

Två lag som inlett med två förluster i denna samling och en måstematch nu för båda lagen som vill undvika nedflyttning från C-divisionen. Jag tycker både spelbolagen och svenska folket underskattar Färöarna här som jag tycker är bättre än Litauen. Med en tung hemmafördel ska Färöarna definitivt vara favoriter och till under 45% är det värde på ettan enligt mig. Tar även med krysset och jag tror 1X ska räcka långt här.

9. Luxemburg – Turkiet 2

Luxemburg gör det väldigt bra med små medel och har inlett gruppspelet med två vinster och två hållna nollor mot Litauen och Färöarna. Här väntar dock betydligt tuffare motstånd i form av Turkiet som också vunnit sina två inledande matcher med en målskillnad på 10-0. Spelare för spelare är det en enorm klasskillnad mellan dessa lag och även om Luxemburg inte ska underskattas så tror jag på gästerna här. Tvåan till runt 60% är en vettig spik som jag kliver på.

10. Girona – Tenerife 1X

Final i kvalet till La Liga och det är ett dubbelmöte där Girona inleder här på hemmaplan. Tror vi kan förvänta oss en tight match där båda lagen nog är mer rädda att förlora än benägna att gå för seger. Girona ska vara favoriter men jag tror krysset ligger nära till hands. Inte fel att helgardera här då värderingarna sitter som de ska men jag nöjer mig med 1X som jag tror ska räcka långt.

11. Karlstad – Sandviken 1X2

Toppmöte i Norrettan när ligafemman Karlstad tar emot serieledarna Sandviken. Precis som tabellen visar ska Sandviken värderas som det bättre laget även om jag tycker Karlstad är något bättre än vad tabellen visar. Med Karlstads hemmafördel tror jag dock på en jämn match där inget utfall vore en större överraskning. Utan något större spelvärde vill jag få med alla tecken. Helgardering,

12. Falkenberg – Tvååker X2

Hallandsderby och mittenmöte i Söderettan mellan två lag som står på samma poäng efter elva omgångar. Falkenberg är dock det bättre laget och ska vara favoriter här på hemmaplan. Men jag tycker Falkenberg blivit lite väl stora favoriter på kupongen där ettan är streckad till runt 60% samtidigt som spelbolaget ger hemmalaget knappa 50% vinstchans. Med det sagt ser jag värde på gästerna och X2 blir valet.

13. Ljungskile – Ängelholm 1

Toppmöte i Söderettan när ligatrean Ljungskile tar emot ligafemman Ängelholm i en viktig match där båda lagen behöver tre poäng för att haka på toppduon GAIS och Oddevold. Ljungskile är det bättre laget och ska på hemmaplan vara tydliga favoriter. Jag tror också på Ljungskile här som är obesegrade på hemmaplan denna säsong. Utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

Stora raden – 2304kr

England – Italien 1XUngern – Tyskland 2Holland – Polen 1Wales – Belgien X2Irland – Skottland X2Rumänien – Finland 1X2Montenegro – Bosnien X2Färöarna – Litauen 1XLuxemburg – Turkiet 2Girona – Tenerife 1XKarlstad – Sandviken 1X2Falkenberg – Tvååker X2Ljungskile – Ängelholm 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se