Stryktipset idag » Lördag 16 april » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 16 april hos Svenska Spel. Nu med cirka 11 miljoner i jackpot och en kupong som snarare liknar Europatipset!

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Man City – Liverpool 1

Semifinal i FA-cupen och returmöte mellan England och kanske Europas bästa lag då lagen möttes redan förra helgen i en ligafinal som slutade 2-2. Tycker dock Man City var det bättre laget och med normal utdelning borde Man City vunnit. Här ska just Man City gå in som favoriter mycket tack vare sin hemmafördel och till runt 45% tycker jag ettan är en vettig spik som jag utgår från. Tar dock med krysset på mitt större system.

2. Man Utd – Norwich 1

Man Utd går fortsatt väldigt svagt med endast en seger på lagets fem senaste matcher och en CL-plats känns väldigt långt borta för detta Man Utd som nu får kriga för att lösa en Europaplats överhuvudtaget. Men här på hemmaplan mot ligans sämsta lag ska de såklart gå in som väldigt stora favoriter. Hur dåliga United än må sett ut ska de bara vinna denna match och även om favoritskapet är pressat väljer jag att spika hemmalaget.

3. Southampton – Arsenal 2

Southampton går oerhört svagt med en poäng på lagets fem senaste matcher och senast en 0-6 förlust mot Chelsea. Jag ser ingenting som talar för att denna negativa trend ska vända och mot ett Arsenal som är pressade att vinna har jag svårt att se Southampton stå emot. Tycker tvåan är lockande både sett till odds och streck vilket gör att Arsenal är en given spiktvåa på min kupong.

4. Watford – Brentford X2

Nästjumbon Watford går tungt med fyra förluster på lagets fem senaste matcher och mot ett väldigt formstarkt Brentford som i princip kan säkra kontraktet vid en seger tror jag på gästerna. Brentford har gjort det oerhört bra på sistone med fyra vinster på lagets fem senaste matcher med bland annat en 4-1 seger borta mot Chelsea. Tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på X2 som bör räcka långt.

5. Getafe – Villarreal 1X

Precis som tabellen visar är det inget snack om att Villarreal ska värderas som det klart bättre laget här och de ska också vara favoriter här trots bortaplan. Villarreal stod för en stor knall i veckan när de slog ut Bayern Munchen i Champions League vilket var en urladdning och jag tror på en baksmälla här för ett Villarreal som inte har en tillräckligt bred trupp för att kunna rotera utan problem. Tror Getafe ska ha goda chanser att störa och 1X testas.

6. Alavés – Vallecano 1X2

Bottenmöte där ligajumbon Alaves tar emot 13:onde placerade Vallecano som dock endast har sex poäng ner till nedflyttning. Båda lagen kommer med en väldigt svag form där båda lagen är segerlösa på de fem senaste ligamatcherna. Vallecano är det bättre laget men med Alaves hemmafördel ska det vara jämna odds. En oerhört lurig match och jag ser inget större spelvärde här. Helgardering.

7.  Valencia – Osasuna X2

Två lag som står sig jämna i tabellen där endast en poäng skiljer lagen åt efter 31 spelade matcher. Tycker också att det är två lag som ska värderas som jämna och även om Valencia ska vara favoriter på hemmaplan tycker jag laget blivit lite väl stora favoriter på kupongen där de är streckade till över 50%. Med det sagt tycker jag spelvärdet ligger på Osasuna och X2 blir valet.

8. Lazio – Torino X2

Här tycker jag vi har ett fint skrälldrag då Lazio blivit för stora favoriter både sett till odds och streck i min mening. Visst är Lazio det bättre laget och ska vara favoriter på hemmaplan men de får besök av ett svårslaget Torino som tagit poäng mot både Inter och Milan de senaste veckorna och ska absolut kunna sno åt sig en poäng även här. Tycker inte Lazio ska ha över 60% chans till seger och återigen faller mitt val på X2.

9. Juventus – Bologna 1

Juventus hänger med i toppstriden av Serie A med sex poäng upp till serieledarna Milan med sex omgångar kvar vilket inte alls är någon omöjlighet att hämta upp även om prioritet måste vara att säkra en CL-plats. Nu får de besök av mittenlaget Bologna som inte har särskilt mycket att spela för och jag tror det kan bli en slakt här. Juventus har nu full fokus på ligan och med sin hemmafördel bör de dominera denna match. Favoritskapet är pressat men jag spikar ettan. 

10. Fiorentina – Venezia 1

Fiorentina jagar en Europaplats med en ruggig form i ryggen där laget kommer med fem raka utan förlust med både poäng mot Inter och senast en seger borta mot titeljagande Napoli. På hemmaplan mot bottenlaget Venezia som kommer med fem raka förluster i ryggen bör de inte bli några problem för Fiorentina att lösa en bekväm seger här. Återigen är favoritskapet rejält pressat men jag tror ändå det smartaste är att spara sina tecken och spika ettan. 

11.St.Etienne – Brest 1X

Vi tar oss till Frankrike där St.Etienne är pressade att ta poäng då laget befinner sig på negativt kval och jag tror också laget ska ha goda chanser att få med sig minst en poäng hemma mot Brest som förvisso placerar sig klart bättre i tabellen, men som i grunden inte är ett särskilt bättre lag. St.Etienne har betydligt mer att spela för och jag tror 1X räcker långt och det blir där jag utgår från. Tar dock med alla tecken på mitt större system då värderingarna ändå sitter som de ska.

12. Lille – Lens X2

Vi måste fortsätta våga kliva några favoriter då vi spikat stora favoriter som Man Utd, Juve och Fiorentina. Här tycker jag Lille blivit för stora favoriter hemma mot Lens som endast placerar sig en poäng bakom hemmalaget och jag tror på en tight match här. Lille ska vara favoriter med sin hemmafördel men jag tycker inte de bör ha över 50% chans till seger som de nu är streckade till och spelvärdet ligger på Lens. X2 blir valet.

13. Mönchengladbach – Köln 1

Vi avslutar i Tyskland där ligaelvan Mönchengladbach tar emot ligaåttan Köln och även om det är fördel Köln i tabellen så tycker jag Gladbach är det bättre laget. Med sin hemmafördel ska de ha goda chanser till tre poäng och kan ettan hålla sig under 50% är det en vettig spik i en match som många nog väljer att gardera upp. Jag utgår från den raka ettan men tar även med krysset på mitt större system.

Stora raden – 2304kr

Man City – LiverpoolMan Utd – NorwichSouthampton – ArsenalWatford – BrentfordGetafe – VillarrealAlavés – VallecanoValencia – OsasunaLazio – TorinoJuventus – BolognaFiorentina – VeneziaSt.Etienne – BrestLille – LensMönchengladbach – Köln

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se