Stryktipset idag » Lördag 17 september » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 17 september hos Svenska Spel. Nu med cirka 10 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Tottenham – Leicester 1X

Tottenham har fått en fin start på denna säsong men det blev en sur förlust i veckans CL match mot Sporting som slutade 0-2. Här ska de dock ha goda chanser att studsa tillbaka på hemmaplan mot ett Leicester som inlett säsongen oerhört svagt. Favoritskapet är dock rejält pressat och även om jag tror på en hemmaseger vill jag iallafall få in krysset. 1X ska räcka långt.

2. Newcastle – Bournemouth 1

Newcastle har inlett säsongen stabilt men har ändå inte riktigt fått det att lossna vilket jag tror det kan göra här på hemmaplan mot ett i mitt tycke svagt Bournemouth. Visst står lagen på samma poäng efter sex omgångar men Newcastle ska gå in som stora favoriter här med sin hemmafördel. Även om favoritskapet är pressat kliver jag på den raka ettan som ska vara väldigt trolig.

3. Birmingham – Coventry 2

Vi tar oss ner i Championship där jag tycker svenska folket stirrar för mycket på tabellen när Birmingham blivit streckade till tydliga favoriter mot ett Coventry som i grunden är ett klart bättre lag. Nu har Birmingham inlett säsongen bättre resultatmässigt men Coventry ska fortfarande värderas som det bättre laget och tvåan till under 30% är ett fint skrälldrag som jag kliver på.

4. Burnley – Bristol City 1

Burnley har inlett säsongen stabilt och ska absolut kunna vara med och utmana om en uppflyttning denna säsong vilket inte Bristol City ska kunna göra även om de nu står på samma poäng som Burnley. Tycker det är en rejäl klasskillnad mellan dessa två lag och med sin hemmafördel ska Burnley gå in som stora favoriter här. Ettan till under 60% är en stabil spik som jag kliver på.

5. Huddersfield – Cardiff 1X2

En lurig match där jag faktiskt tycker att tabellen ger en rättvis bild då Cardiff ska värderas som det bättre laget här men med Huddersfields hemmafördel ska oddsen jämna ut sig och denna match känns helt öppen på förhand. Tycker både odds och streck sitter som de ska och utan något större spelvärde vill jag få med alla tecken här.

6. Luton – Blackburn 1X

Tycker tabellen ger en lite missvisande bild här när Luton på 18:onde plats tar emot ligatrean Blackburn. Det är en jämn serie och det skiljer trots allt endast fem poäng mellan dessa lag som jag tycker ska värderas som jämna. Med sin hemmafördel ska Luton gå in som favoriter och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på 1X som blir mitt val.

7. Millwall – Blackpool 1

Skiljer endast en poäng mellan dessa två lag efter nio omgångar till gästernas fördel men jag tycker ändå att Millwall ska ses som det bättre laget här. Med sin hemmafördel ska Millwall utan tvekan gå in som favoriter och på en kupong med få spelvärda favoriter tycker jag ettan här till under 50% är en vettig spik som jag utgår från. Tar dock med krysset på mitt större system.

8. Norwich – West Brom X2

Här tycker jag svenska folket stirrar alldeles för mycket på tabellen när Norwich blivit streckade till över 55% trots att spelbolagen endast ger hemmalaget runt 40% chans till seger. Det är är två lag som ska värderas som jämna och West Brom är betydligt bättre än sin tabellposition men laget har haft en hel del oflyt inledningsvis på säsongen. Väldigt fint spelvärde på gästerna och X2 blir mitt val.

9. Preston – Sheff Utd X2

Preston har blandat och gett inledningsvis och placerar sig välförtjänt i mitten av tabellen. Nu får de besök av serieledarna Sheffield Utd som verkligen är på god väg att studsa tillbaka upp i Premier League även om det är långt kvar av säsongen. Trots bortaplan ska Sheffield vara ganska tydliga favoriter här och jag tror också gästerna ska ha väldigt goda chanser att lösa minst en poäng. X2 spelas.

10. QPR – Stoke X2

Mittenmöte mellan två lag som jag också tycker ska värderas som ganska jämna denna säsong och även om QPR då ska gå in som favoriter med sin hemmafördel så tycker jag ettan blivit lite väl hårt streckad på kupongen. Jag förväntar mig en helt jämn match här och jag tycker spelvärdet ligger på gästerna. X2 blir valet.

11. Watford – Sunderland 1

Watford har inte riktigt fått det att lossna inledningsvis och klubben kan inte vara helt nöjda med sin tiondeplats även om tabellen är tight och vi fortfarande är tidigt inne på säsongen. Nu får de besök av ett Sunderland som placerar sig en poäng ovanför Watford men det är inget snack om att Watford är det bättre laget här och på hemmaplan ska de vara tydliga favoriter. Jag utgår från hemmasegern men tar även med krysset på mitt större system.

12. Wigan – Reading 1X

Även om det skiljer sju placeringar mellan dessa lag till gästernas fördel så är det endast ett avstånd på två poäng och jag tycker det här är två lag som ska värderas som jämna. Wigan ska gå in som favoriter med sin hemmafördel och jag tror Wigan ska ha goda chanser att lösa minst en poäng här. Utgår från 1X men då jag inte ser något större spelvärde vill jag få med alla tecken på mitt större system.

13. Middlesbrough – Rotherham 1

Middlesbrough har inlett säsongen svagt där laget placerar sig i botten av tabellen men jag är övertygad om att laget kommer rycka upp sig då prestationerna varit bättre än vad resultaten visar och på pappret är inte detta ett bottenlag. Här ska de gå in som tydliga favoriter med sin hemmafördel mot ett klart sämre Rotherham och om ettan kan hålla sig runt 55% är det en fin spik som jag kliver på.

Stora raden – 2304kr

Tottenham – Leicester  1XNewcastle – Bournemouth 1Birmingham – Coventry X2Burnley – Bristol City 1Huddersfield – Cardiff 1X2Luton – Blackburn 1XMillwall – Blackpool 1XNorwich – West Brom X2Preston – Sheff Utd X2QPR – Stoke X2Watford – Sunderland 1XWigan – Reading 1X2Middlesbrough – Rotherham 1

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se