Stryktipset idag » Lördag 2 april » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 2 april hos Svenska Spel. Nu med cirka 14 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Man Utd – Leicester 1X2

Ligasexan mot ligatian och två lag som inte riktigt fått det att stämma denna säsong. Precis som tabellen visar och som alla vet ska Man Utd såklart värderas klart högre här och med sin hemmafördel ska de gå in som tunga favoriter. Men på en kupong med några väldigt stora favoriter måste vi våga gå emot någon för att ha chans på större utdelning. Här tycker jag odds och streck sitter som de ska och jag tar med alla tecken och hoppas på en skräll från Leicester för utdelningens skull.

2. Chelsea – Brentford 1

Chelsea har haft en otrolig form under våren och jag ser inget som tyder på att den fina trenden ska vända här på hemmaplan mot ett Brentford som jag värderar lägre än vad tabellen visar. Med sin hemmafördel går Chelsea in som en av kupongens största favoriter och det är med all rätt. Jag tror på total dominans från hemmalaget och även om favoritskapet är rejält pressat kliver jag på den raka ettan. 

3. Burnley – Man City 2

Botten mot toppen när nästjumbon Burnley tar emot serieledarna Man City och precis som tabellen tydligt visar är det en enorm klasskillnad mellan lagen. Trots bortaplan går Man City in som kupongens största favorit och jag kan inte se hur detta väldigt svaga Burnley ska kunna sno åt sig en poäng här. Även om favoritskapet är enormt och vi redan spikat Chelsea så kommer jag även här att spika favoriten och börja leta underdogs längre ner på kupongen. Spiktvåa.

4. Leeds – Southampton X2

Leeds har fått sig ett litet lyft efter Bielsas avgång men jag värderar fortfarande detta Leeds ganska lågt. Southampton gick tungt innan landslagsuppehållet men jag tycker inte man ska stirra sig blind på formen då Southampton i grunden ska värderas högre här. Leeds ska dock vara favoriter med sin hemmafördel men jag tycker ettan blivit något överstreckad och jag tycker spelvärdet ligger på Southampton. X2 spelas.

5. Wolves – Aston Villa 2

Det skiljer endast en placering mellan dessa lag men Wolves har ändå tio poäng ner till Aston Villa med en match mer spelad. Men Aston Villa värderas högre här och spelbolagen ger gästerna favoritskapet trots bortaplan. Nu när svenska folket streckat Aston Villa till underdogs så tycker jag spelvärdet ligger på tvåan. Utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

6. Brighton – Norwich 1X

Två lag som gått väldigt svagt på sistone där båda lagen gick in i landslagsuppehållet med fem raka förluster.  Men det är inget snack om att Brighton ska värderas klart högre än ligajumbon Norwich och här på hemmaplan ska de gå in som stora favoriter. Värderingarna sitter ganska bra och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på 1X som ska räcka långt.

7. Stoke – Sheffield Utd 2

Vi tar oss ner till Championship där Stoke som befinner sig i ingenmansland tar emot ligafemman Sheffield som är pressade att ta poäng. Precis som tabellen visar ska Sheffield ses som det bättre laget och trots bortaplan ska Sheffield gå in som favoriter här. Jag tror luften gått ur detta Stoke som inte har så mycket att spela för och jag gillar tvåan både sett till odds och streck. Utgår från tvåan men tar ändå med krysset på mitt större system.

8. Coventry – Blackburn X2

Här förstår jag inte riktigt varför svenska folket har så stor tro på mittenlaget Coventry när de får besök av ligasexan Blackburn. Två lag som bara vunnit en av sina fem senaste matcher och även om Coventry ska vara favoriter med sin hemmafördelen så håller jag inte med om att Coventry ska ha 50% chans till seger som de nu är streckade till. Jag tycker spelvärdet ligger på Blackburn och X2 spelas.

9. QPR – Fulham 2

QPR har verkligen tappat momentum med fyra förluster på sina fem senaste matcher och landslagsuppehållet var nog välbehövligt. Nu väntar dock tuffast möjliga motstånd när QPR får besök av serieledarna och seriens klart bästa lag i form av Fulham. Trots bortaplan och trots att det är en stor risk att tvåan blir något överstreckad här så väljer jag att kliva på den raka tvåan som är ett väldigt troligt utfall. 

10. Barnsley – Reading X2

Tre väldigt tunga poäng på spel när Poya Asbaghis Barnsley tar emot Reading. Det skiljer endast en placering och fem poäng mellan lagen där Barnsley placerar sig på nedflyttning och Reading på “säker” mark. En sexpoängsmatch där Barnsley ska vara favoriter med sin hemmafördel men jag håller inte med svenska folket om att Barnsley ska ha 50% chans till seger som de nu är streckade till. Spelvärdet ligger på Reading och X2 spelas.

11. Cardiff – Swansea X2

Lurig match mellan två lag som står på samma målskillnad och det skiljer endast två poäng mellan lagen till Swanseas fördel. Inget av lagen har särskilt mycket att spela för och Cardiff ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Ettan är dock något överstreckad på Stryktipset och jag finner lillvärde på X2. Utgår också från X2 men på mitt större system målar jag på med en helgardering.

12. Luton – Millwall X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då Luton blivit alldeles för stora favoriter hemma mot Millwall. Även om det skiljer sju placeringar mellan lagen så är det bara ett avstånd på sex poäng och i grunden tycker jag det här är två ganska jämna lag. Luton ska vara favoriter med sin hemmafördel men de ska inte ha 60% chans till seger här och jag tycker vi bjuds på väldigt fint spelvärde här. X2 spelas.

13. Häcken – AIK 2

Premiär i Allsvenskan där Häcken tippas bli ett mittenlag och inleder nu hemma mot topptippade AIK. Gästerna ska värderas högre och ska också gå in som favoriter här trots att de saknar ett par viktiga spelare. AIK har inte haft några större problem med spel på konstgräs de senaste säsongerna och jag tror AIK ska ha goda chanser till seger här. Utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

Stora raden – 2304kr

Man Utd – Leicester  1X2Chelsea – Brentford 1Burnley – Man City 2Leeds – Southampton X2Wolves – Aston Villa X2Brighton – Norwich 1XStoke – Sheffield Utd X2Coventry – Blackburn X2QPR – Fulham 2Barnsley – Reading X2Cardiff – Swansea 1X2Luton – Millwall X2Häcken – AIK X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se