Stryktipset idag » Lördag 20 augusti » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 20 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Bournemouth – Arsenal 2

Nykomlingarna Bournemouth inledde säsongen med en fin seger mot Aston Villa med hade inte mycket att säga till om i 4-0 förlusten senast mot Man City. Nu väntar ett motstånd som är bättre än Villa men sämre än City, Arsenal. Gästerna Arsenal har varit väldigt uppsnackade inför säsongen och har inlett fint med två finster och jag tror Arsenal ska ha goda chanser att ta sin tredje raka seger här. Trots bortaplan ska Arsenal gå in som stora favoriter och till runt 65% tycker jag tvåan är en okej spik som jag kliver på.

2. Crystal Palace – Aston Villa X2

Crystal Palace har inlett med ett tufft spelschema där laget ändå stått upp bra mot både Arsenal och Liverpool där de senast fick med sig en poäng. Nu går de för första gången in som favoriter när de på hemmaplan får besök av ett Aston Villa som står på tre poäng efter två omgångar. Tycker att Aston Villa ska ses som det snäppet vassare laget men på Selhurst Park är det fördel Palace. Men jag tycker ändå hemmalaget blivit lite väl stora favoriter i en match som jag förväntar mig bli helt jämn. Tycker värdet ligger på Aston Villa och X2 blir mitt val.

3. Everton – Nottingham 1

Everton står förvisso inför en tuff säsong och laget har inte inlett lovande med två raka förluster. Men även om Everton är sämre än på länge så ska de ändå värderas som klart bättre än nykomlingarna Nottingham som inte har en trupp som håller för Premier League. Nu har Forest förvisso fått in ett par sena nyförvärv men det tar nog ett par omgångar innan de hittar rätt. Tycker Everton underskattas här och jag kliver på den raka ettan.

4. Fulham – Brentford 1X

Nykomlingarna Fulham har inlett med två raka kryss och går nu in som favoriter hemma mot ett Brentford som kommer med gott självförtroende minst sagt efter 4-0 segern senast mot Man Utd. Tycker dessa två lag ska värderas som relativt jämna inför denna säsong och efter två omgångar har jag inte ändrat uppfattning. Fulham ska gå in som favoriter med sin hemmafördel och jag tror de löser minst en poäng här. Utgår från 1X men väljer ändå att ta med alla tecken på mitt större system.

5. Leicester – Southampton X2

Två lag som båda står på en poäng efter två omgångar och jag tror också det är två lag som står inför tuffa säsonger. Leicester ska såklart värderas som det bättre laget och här på hemmaplan ska de gå in som favoriter. Men håller inte med svenska folket om att Leicester ska ha över 60% chans till seger och med det sagt tycker jag spelvärdet ligger på Saints som absolut ska kunna störa. Jag skippar den överstreckade ettan och väljer X2 här.

6. Burnley – Blackpool 1

Vi tar oss ner i Championship där fyra omgångar har spelats och topptippade Burnley står på fem poäng och Blackpool på sex. Tycker dock inte man ska stirra för mycket på tabellen såhär tidigt på säsongen och Burnley ska fortfarande ses som ett klart bättre lag än Blackpool. Tycker Burnley spelat bra men inte haft turen med sig och det bör lossna snart. Här på hemmaplan mot ett ganska svagt Blackpool tror jag på Burnley och ettan till runt 65% spikas på mitt system.

7. Coventry – Huddersfield 1X2

Matchen lottas efter fördelningen 50-27-23 och nu när matchen är streckad likt streckfördelningen finns inte mycket annat att göra än att helgardera. 

8. Preston – Watford X2

Två lag som båda är obesegrade efter fyra omgångar och en match som känns ganska oviss på förhand. Spelare för spelare är det inget snack om att Watford är det bättre laget här men med Prestons hemmafördel ska oddsen jämnas ut något. Men jag förväntar mig ändå en matchbild som Watford styr och jag tror Watford löser minst en poäng här. Inte fel att ta med alla tecken om plånboken tillåter men jag nöjer mig med X2 som jag tror räcker långt.

9. QPR – Rotherham X2

Vi måste hitta fler skrälldrag om vi ska ha chans på större utdelning på denna kupong. Här tycker jag QPR blivit lite väl stora favoriter hemma mot ett Rotherham där jag tycker gästerna inlett säsongen bättre. Visst ska QPR vara favoriter med sin hemmafördel men jag tycker inte att de ska ha över 50% chans till seger här. Tycker spelvärdet ligger på Rotherham i en match som jag förväntar mig bli helt jämn. X2 spelas.

10. Reading – Middlesbrough 2

Reading stod för en fin insats senast när de slog Blackburn med 3-0 på hemmaplan. Jag tycker dock svenska folket stirrar för mycket på tabellen och överskattar Reading här som ges jämna chanser till seger mot ett Middlesbrough som inlett säsongen svagt men som är ett klart bättre lag. Gästerna ska absolut gå in som favoriter här och tvåan till under 40% är en fin spik som jag utgår från. Tar dock även med krysset på mitt större system.

11. Stoke – Sunderland 1X

Stoke har inlett säsongen lite knackigt med fyra poäng efter fyra omgångar men återigen är det viktigt att påpeka att man inte ska dra för stora slutsatser av tabellen såhär tidigt på säsongen. Nu får Stoke besök av ett Sunderland som blandat och gett inledningsvis och i grunden tycker jag dessa två lag ska ses som ganska jämna. Stoke ska gå in som favoriter med sin hemmafördel och de bör ha goda chanser att lösa minst en poäng här. Jag spelar 1X här som jag tror räcker långt.

12. Sheffield Utd – Blackburn 1

Ett toppmöte måste vi säga när ligafyran Sheffield Utd tar emot serieledarna Blackburn som verkligen överraskat inledningsvis. I grunden är det inget snack om att Sheffield Utd är det bättre laget och även om det inte går att blunda för Blackburns inledning på säsongen så ska Sheffield Utd vara favoriter här med sin hemmafördel. På en kupong med många överspelade favoriter gillar jag Sheffield här till runt 55%. Utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

13. West Brom – Hull 1

Botten mot toppen när West Brom tar emot Hull men här ger tabellen en rejält missvisande bild gällande lagens styrka. Visst har West Brom inlett säsongen svagt resultatmässigt men spelmässigt har det varit klart bättre än vad poängskörden visar och detta West Brom kommer att börja klättra snart. Svenska folket kommer stirra på tabellen här och spela Hull till låga procent vilket ger oss spelvärde på West Brom om ettan kan hålla sig under 60%.

Stora raden – 2304kr

Bournemouth – Arsenal 2Crystal Palace – Aston Villa X2Everton – Nottingham 1XFulham – Brentford 1X2Leicester – Southampton X2Burnley – Blackpool 1Coventry – Huddersfield 1X2Preston – Watford X2QPR – Rotherham X2Reading – Middlesbrough X2Stoke – Sunderland 1X Sheffield Utd – Blackburn 1XWest Brom – Hull 1

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se