Stryktipset idag » Lördag 23 april » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 23 april hos Svenska Spel. 

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Brentford – Tottenham X2

Londonderby där jag tycker motivationsfaktorn ska väga tungt då Brentford inte har något att spela för och tar nu emot ett Tottenham som är pressade att ta poäng för att behålla sin CL-plats. Tottenham är det bättre laget och med den motivationsfaktorn tror jag på gästerna. Tar vi även med krysset tror jag vi sitter bra på X2 som ska räcka långt.

2. Man City – Watford 1

Kupongens största favorit och det med all rätt när serieledarna Man City tar emot nästjumbon Watford. Behöver knappast motivera klasskillnaden mellan lagen och här handlar det nog snarare om hur stort Man City vinner än om de vinner. Även om favoritskapet är rejält pressat och de låga procenten på X2 kan locka så tror jag det smartaste är att spara sina tecken och spika ettan här, vilket jag gör.

3. Leicester – Aston Villa X2

Lurig match där jag tror det finns en chans/risk att Leicester väljer att rotera något här då laget har en match mot Roma i semifinalen i Conference League kommande vecka. Med det sagt är det Aston Villa som går in som favoriter här trots fyra raka förluster i ryggen. Aston Villa har dock fått vila ett par veckor nu och ska ha goda chanser att störa i denna match. X2 till strax över 50% känns riktigt bra då Aston Villa är favoriter hos spelbolagen.

4. Norwich – Newcastle X2

Norwich har fortfarande en minimal chans att lösa ett nytt kontrakt men ärligt talat så ska det inte kunna hända och här ska de gå in som stora underdogs mot ett Newcastle som kan säkra kontraktet vid en seger. Newcastle är det klart bättre laget här och trots bortaplan ska de vara tydliga favoriter. Tar vi med krysset tror jag vi sitter trygga på X2 som bör räcka långt.

5. Bournemouth – Fulham 1

Ligafinal i Championship när ligatvåan Bournemouth tar emot serieledarna Fulham och här har vi en motivationsfaktor som väger tungt då Bournemouth har allt att spela för samtidigt som Fulham redan säkrat sin uppflyttning och har nog firat rejält den senaste veckan. Med det sagt ska Bournemouth gå in som favoriter här även om Fulham utan tvekan är det bättre laget i grunden. Kan bli så att Fulham luftar truppen här och ettan är ett då ett fint tecken som jag kliver på. 

6. West Brom – Coventry X2

Vi måste såklart också hitta lite skrälldrag och här tycker jag vi har ett bra läge då West Brom blivit för stora favoriter på kupongen. Det skiljer endast två poäng mellan lagen till gästernas fördel och det är två lag som ska värderas som jämna. Med det sagt ska West Brom vara favoriter men de ska inte ha över 50% chans till seger som de nu är streckade till. Spelvärdet ligger på gästerna och X2 blir valet.

7. Swansea – Middlesbrough 2

Även här en match mellan två lag som står sig ganska jämna i tabellen där det ändå är fördel Middlesbrough som är det bättre laget och som har en bättre chans att knipa en playoff plats. Middlesbrough ska också vara favoriter här trots bortaplan och nu när svenska folket streckat gästerna till underdogs blir valet enkelt. Tvåan till under 40% är en fin spik som jag kliver på.

8. Birmingham – Millwall 1X2

Birmingham har säkrat kontraktet och har nu ingenting att spela för när de får besök av Millwall som jagar en playoff plats. Med det sagt ska Millwall också vara favoriter med motivationsfaktorn samt att Millwall är det klart bättre laget här. Men jag tycker ändå både spelbolagen och svenska folket kommit rätt på det här och utan något större spelvärde vill jag få med alla tecken. Helgardering.

9. Hull – Reading X2

Här underskattar svenska folket motivationsfaktorn när ett Hull som inte har något att spela för tar emot ett Reading som kan säkra kontraktet vid en seger. Med det sagt ska Reading ha goda chanser att störa ett omotiverat Hull som nu blivit rejält överstreckade på kupongen. Spelvärdet ligger på Reading och X2 blir valet.

10. Peterborough – Nottingham 2

Viktig match för båda lagen där Peterborough behöver vinna för att ha någon chans på ett nytt kontrakt samtidigt som Nottingham krigar för uppflyttning till Premier League. Med det sagt ska Nottingham också värderas som det klart bättre laget och vara stora favoriter här trots bortaplan. Favoritskapet är pressat men jag väljer ändå att utgå från tvåan. På mitt större system kastar jag även med ettan då Peterborough lär gå all in vid ett oavgjort resultat i slutskedet.

11. Stoke – QPR 1

Två lag som det endast skiljer fem poäng mellan med tre omgångar kvar att spela. QPR har mer att spela för men det är ändå Stoke som ska vara favoriter här då laget inte checkat ut för denna säsong. På en kupong med många överstreckade favoriter tycker jag ettan här är ett vettigt val till runt 50% då Stoke i grunden är det bättre laget här och på hemmaplan ska de ha goda chanser till tre poäng. Jag utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

12. Sheffield Utd – Cardiff 1

Ligasexan mot 17:onde placerade Cardiff och förutom att Sheffield är det klart bättre laget här och har en tung hemmafördel så är det också en stor motivationsfaktor som ska bakas in. Sheffield är pressade att vinna för att behålla sin playoff plats samtidigt som gästerna Cardiff inte har något att spela för. Med det sagt ska Sheffield också vara stora favoriter och även om ettan kan bli överstreckad väljer jag att spika ettan som ska vara ett väldigt troligt utfall.

13. Derby – Bristol City 1X

Betydelselös match då Derby redan åkt ur och Bristol City redan säkrat kontraktet. Svårt att veta vilken motivation lagen har men jag tror ändå Derby är mer taggade på denna match i.om hemmafördelen och fansen lär nog stötta laget som gjort en stark säsong trots att det blir nedflyttning tack vare laget 21 minus poäng  som de fick inleda säsongen med. Tror Derby löser minst en poäng här och jag utgår från 1X men tar ändå med alla tecken på mitt större system.

Stora raden – 2304kr

 Brentford – Tottenham X2Man City – Watford 1Leicester – Aston Villa X2Norwich – Newcastle X2 Bournemouth – Fulham 1XWest Brom – Coventry X2Swansea – Middlesbrough 2Birmingham – Millwall 1X2Hull – Reading X2Peterborough – Nottingham 1 2Stoke – QPR 1XSheffield Utd – Cardiff 1 Derby – Bristol City 1X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se