Stryktipset idag » Lördag 27 augusti » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 27 augusti hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Arsenal – Fulham 1X

Vi inleder kupongen med ett Londonderby och en match mellan två lag som fått en fin start på säsongen. Arsenal har inlett med tre vinster efter tre omgångar och toppar tabellen samtidigt som Fulham också är obesegrade med en seger och två kryss. Arsenal ska såklart gå in som stora favoriter här mot nykomlingarna Fulham men till över 70% ser jag inget större värde i att spika ettan även om det är ett väldigt troligt utfall. Vill iallafall få med krysset och 1X bör räcka här.

2. Chelsea – Leicester 1X

Chelsea har blandat och gett inledningsvis med fyra poäng efter tre omgångar men ska här ha goda chanser att hitta rätt igen på hemmaplan mot ett Leicester som inlett säsongen svagt. Men även här är favoritskapet rejält pressat och även om ettan är ett troligt utfall som ska med så vill jag även få med krysset som skulle kunna rensa bort de flesta system. 1X spelas även här.

3. Liverpool – Bournemouth 1

Liverpool har fått en svag start på säsongen där laget står utan seger efter tre omgångar men ska här ha väldigt goda chanser att ta säsongens första seger på hemmaplan mot nykomlingarna Bournemouth. Ska vara en enorm klasskillnad mellan dessa lag och med hemmafördelen ska Liverpool köra över Bournemouth en “normal” dag. Favoritskapet är pressat men jag tror det smartaste är att spika ettan och gå vidare, vilket jag gör.

4. Brentford – Everton X2

Här tycker jag både spelbolag och svenska folket drar lite väl stora växlar av de tre första omgångarna där Brentford utan tvekan inlett bättre än Everton. Men spelare för spelare och i grunden tycker jag inte det skiljer särskilt mycket mellan dessa lag och även om Brentford ska vara favoriter på hemmaplan tycker jag inte de ska ha 50% chans till seger. Tycker spelvärdet ligger på Everton och X2 blir mitt val.

5. Brighton – Leeds 1

Två lag som båda fått en fin start på säsongen där båda lagen står på sju poäng efter tre omgångar. Spelmässigt tycker jag dock Brighton övertygat mest och det är inget snack om att Brighton ska ses som det bättre laget här. Med sin hemmafördel ska de gå in som tydliga favoriter och kan ettan hålla sig under 50% tycker jag det är en väldigt fin spik på en kupong där de flesta favoriter annars är överstreckade. Jag spikar Brighton.

6. Blackpool – Bristol City 1X2

Vi tar oss ner i Championship där fem omgångar redan spelats och både Blackpool och Bristol City står på sju poäng. Tabellen säger fortfarande inte särskilt mycket men jag tycker ändå dessa två lag ska värderas som jämna denna säsong. Blackpool ska då vara favoriter med sin hemmafördel men jag tycker både odds och streck sitter som de ska här och utan något större spelvärde vill jag helgardera.

7. Blackburn – Stoke X2

Här tycker jag svenska folket drar för stora växlar av de fem första omgångarna där Blackburn inlett säsongen bättre poängmässigt. Men Stoke ska fortfarande värderas som det bättre laget här och även om Blackburn ändå ska vara knappa favoriter med sin hemmafördel så ska de verkligen inte ha över 50% chans till seger som de nu är streckade till. Väldigt fint spelvärde på Stoke och X2 blir mitt val.

8. Cardiff – Preston 2

Två lag som båda står på sju poäng men det innebär inte att lagen ska värderas som jämna vilket svenska folket verkar tro då Cardiff blivit streckade till runt 45%. Preston är nämligen det bättre laget och även om Cardiffs hemmafördel ska jämna ut oddsen så ska hemmalaget inte ha över 40% chans till seger. Tycker denna match känns väldigt öppen och då är tvåan till under 30% en fin chansspik som jag utgår från. Tar dock även med krysset på mitt större system.

9. Huddersfield – West Brom 2

Huddersfield har inlett säsongen svagt med tre förluster efter fyra matcher och jag ser inte mycket som talar för att det ska vända här när de får besök av ett West Brom som inlett säsongen lite knackigt men som utan tvekan är ett utav seriens bästa lag. Trots bortaplan ska West Brom gå in som ganska tydliga favoriter här och kan tvåan hålla sig under 50% är det en vettig spik att utgå från, vilket jag gör. Tar dock även med krysset på mitt större system.

10. Millwall – Reading 1

Millwall har blandat och gett inledningsvis där laget placerar sig i mitten av tabellen efter fem omgångar. Reading har inlett säsongen något starkare men i grunden tycker jag fortfarande Millwall ska ses som det bättre laget. Med sin hemmafördel ska Millwall vara ganska tydliga favoriter i Chamionship-mått och ettan till runt 55% tycker jag är en okej spik som jag kliver på.

11. Rotherham – Birmingham 1X

Rotherham är fortfarande obesegrade efter fyra omgångar med en seger och tre kryss. Mycket talar för att den sviten behålls här när de får besök av ett Birmingham som inte inlett särskilt bra. Rotherham ska vara favoriter och jag tror 1X ska räcka långt, vilket blir vad jag utgår från. Men ser ändå inget större spelvärde och på mitt större system tar jag med alla tecken. 

12. Watford – QPR X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då Watford blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Visst har topptippade Watford fått en bra start på säsongen där laget är obesegrade efter fem omgångar. Men att de ska ha över 60% chans till seger mot ett bra QPR tycker jag är en rejäl överdrift och jag ser inget värde i att betala för ettan. Värdet ligger på QPR och X2 blir mitt val.

13. Wigan – Burnley 2

Vi avslutar med en match mellan två lag som står på samma poäng men jag måste återigen trycka på att tabellen inte säger särskilt mycket såhär tidigt på säsongen. Även om Wigan är obesegrade efter fyra omgångar ska de här gå in som underdogs mot topptippade Burnley som bör börja klättra i tabellen då de har ett starkt lag på pappret. Nu är matchen streckad jämn på kupongen och då ser jag värde i den raka tvåan till under 40%. Utgår därifrån men tar även med krysset på mitt större system.

Stora raden – 2304kr

Arsenal – Fulham 1XChelsea – Leicester 1XLiverpool – Bournemouth 1Brentford – Everton X2Brighton – Leeds 1Blackpool – Bristol City 1X2Blackburn – Stoke X2Cardiff – Preston X2Huddersfield – West Brom X2Millwall – Reading 1Rotherham – Birmingham 1X2Watford – QPR X2Wigan – Burnley X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se