Stryktipset idag » Lördag 28 maj » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 28 maj hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Liverpool – Real Madrid 1

Säsongens höjdpunkt när det är dags för CL-final i Paris där Liverpool ställs mot Real Madrid. Liverpool går in som tydliga favoriter inför matchen och det tycker jag är fullt motiverat då Liverpool är det bättre laget. Real Madrid har gjort en otrolig resa till finalen men här tror jag flytet tar slut och jag utgår från ettan men tar ändå med krysset på mitt större system.

2. Häcken – Sirius 1

Dags att börja ta detta Häcken på allvar då laget toppar tabellen tillsammans med AIK och Hammarby efter nio omgångar och det är verkligen välförtjänt då jag tycker Häcken även imponerat spelmässigt. Nu får de besök av ett Sirius som jag tycker tagit fler poäng än vad de förtjänat och de ska inte ha mycket att säga till om här. Favoritskapet är pressat men jag tycker ändå ettan är en vettig spik som jag kliver på.

3. AFC Eskilstuna – Östersund 1 2

Efter en strålande start på säsongen har AFC fallit tillbaka med tre raka förluster. Här ska de dock ha goda chanser att studsa tillbaka mot nästjumbon och ett väldigt svagt Östersund. Jag tror på en fartfyllt och målrik historia där krysset inte bör ligga särskilt nära till hands. Annars ser jag inget större spelvärde och därför väljer jag bort krysset och spelar 1 2.

4. Mansfield – Port Vale X2

Final till League One där matchen spelas på neutral mark på Wembley vilket svenska folket verkar ha missat då Mansfield blivit streckade till ganska klara favoriter. Detta är två lag som ska värderas som jämna och skulle Mansfield ha en hemmafördel vore nuvarande streckning till 45% rimlig. Nu är det dock neutral mark som sagt och då ska det vara jämna chanser till seger och därför blir mitt val X2.

5. Ham-Kam – Odds BK 1X2

Ham-Kam kommer med två fina pinnar i ryggen mot Viking och Rosenborg vilket också innebär att laget nu har kryssat fem raka ligamatcher. Här väntar ett viktigt bottenmöte mot Odd och ett kryss vore inte orimligt här. Ham-Kam ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men jag tycker både odds och streck sitter som de ska och utan något större spelvärde vill jag få med alla tecken. Helgardering.

6. Strömsgodset – Viking 2

Toppmöte i Eliteserien när ligafyran Strömsgodset tar emot ligatvåan Viking och här tycker jag svenska folket underskattar gästerna. Det blev förvisso bara en poäng senast mot Ham-Kam men det går inte att klaga på Vikings säsongsinledning med endast en förlust efter tio omgångar. Spelbolagen ger gästerna runt 50% chans till seger och kan tvåan hålla sig kring 40% är det en fin spik som jag kliver på.

7. FC Haka – FC Lahti 1

Vi tar oss till Finland där ligasjuan Haka ställs mot liganian Lahti där det endast skiljer två poäng mellan lagen efter nio omgångar. Haka ska dock värderas som det bättre laget och med sin hemmafördel ska de gå in som tydliga favoriter. Jag tror på hemmalaget och kan ettan hålla sig kring 55% utgår jag därifrån men jag tar även med krysset på mitt större system.

8. Inter Åbo – Ilves X2

Även här två lag som står sig jämna i tabellen där Inter har två poäng ner till Ilves och vi har ett hemmalag som ska vara favoriter med sin hemmafördel. Men jag tycker dock Inter Åbo blivit lite väl stora favoriter på kupongen där ettan är streckad till över 60%. Jag tror på en jämn match här där ettan är det troligaste utfallet men spelvärdet ligger ändå på X2 som blir mitt val.

9. Huddersfield – Nottingham 2

Miljardmatchen där en plats till Premier League står på spel i denna final som spelas på Wembley. Svenska folket verkar tro att Huddersfield har hemmafördel då matchen blivit streckad jämn på kupongen vilket vore rimligt om Huddersfield hade en hemmafördel. Men Nottingham är utan tvekan det bättre laget här och på neutral mark ska de definitivt gå in som favoriter. Tvåan till under 40% är en fin spik som jag utgår från, tar dock med krysset på mitt större system.

10. Degerfors – Malmö 2

Tillbaka till Alllsvenskan och en match mellan två lag som fått en tuff start i ligan. Men Malmö kan iallafall skylla på ett stort manfall i truppen med skador på nyckelspelare, Degerfors kan inte skylla på något. Nu har Malmö fått tillbaka de flesta spelare och med full styrka ska laget gå in som stora favoriter här mot ett Degerfors som jag värderar väldigt lågt denna säsong. Favoritskapet är pressat men tvåan är en given spik på min kupong.

11. Helsingborg – AIK X2

Jögga Lennartsson har fått sparken från Helsingborg efter att laget befäster jumboplatsen efter tio omgångar med en 1-4 förlust senast mot Värnamo. Visst har starten varit svag men tycker inte man kan skylla på Lennartsson då Helsingborg inte har en bättre trupp än vad tabellpositionen visar. Nu får de besök av ett AIK som vill studsa tillbaka efter endast ett kryss hemma mot Sirius senast. Kan nog bli en tight match där tvåan såklart är det troligaste utfallet. Men jag vill ändå få med krysset här och X2 ska räcka väldigt långt.

12. Norrköping – Elfsborg 1 2

Skiljer endast en poäng mellan dessa två lag som jag tycker är bättre än vad tabellen visar. Jag håller Elfsborg som det bättre laget men i Norrköping är det hemmalaget som ska vara knappa favoriter. Tror vi kan förvänta oss en underhållande match mellan två lag som inte kommer vara nöjda med en poäng. Utgår därför från 1 2 men kastar även med krysset på mitt större system.

13. Värnamo – Hammarby 1X

Kupongens skrälldrag då jag tycker Värnamo är bättre än sin tabellposition och kan absolut störa ett Hammarby som är svaga på gräs och som dessutom spelade en tuff match mot Malmö redan i torsdags. Tycker Hammarby blivit alldeles för stora favoriter här och spelvärdet ligger på hemmalaget både på oddset och på Stryket. 1X blir valet.

Stora raden – 2304kr

Liverpool – Real Madrid 1XHäcken – Sirius 1AFC Eskilstuna – Östersund 1 2Mansfield – Port Vale X2Ham-Kam – Odds BK 1X2Strömsgodset – Viking 2FC Haka – FC Lahti 1XInter Åbo – Ilves X2Huddersfield – Nottingham X2Degerfors – Malmö 2Helsingborg – AIK X2Norrköping – Elfsborg 1X2 Värnamo – Hammarby 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se