Stryktipset idag » Lördag 3 september » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 3 september hos Svenska Spel. Nu med cirka 13 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Aston Villa – Man City 2

Aston Villa har inlett säsongen svagt både spelmässigt och resultatmässigt. Nu får de besök av seriens bästa lag Man City som verkligen öser på och jag har väldigt svårt att se något annat än att Man City kör över Aston Villa här. Favoritskapet är såklart pressat på tvåan men jag tror ändå det smartaste är att spara sina tecken och spika tvåan här, det finns bättre lägen att fälla favoriter på denna kupong. City spikas.

2. Brentford – Leeds 1X

Två lag som inlett säsongen stabilt sett till förväntningarna och det är också två lag som jag tycker ska värderas som relativt jämna. Brentford ska gå in som favoriter med sin hemmafördel och jag tror Brentford ska ha goda chanser att lösa minst en poäng. Värderingarna sitter dock ganska korrekt och utan något större spelvärde vore en helgardering optimalt. Jag utgår från 1X som bör räcka långt med tar med alla tecken på mitt större system.

3. Chelsea – West Ham 1

Chelsea var uppsnackade som en titelkandidat inför säsongen men inledningsvis ser det verkligen inte ut som ett titeljagande lag. Men jag tror detta Chelsea kommer att lyfta sig både spelmässigt och resultatmässigt och här på hemmaplan mot West Ham ska de ha goda chanser till seger. West Ham har ryckt upp sig efter en svag start men med ett intensivt spelschema i ryggen tror jag laget får det tufft här. Jag kliver på den raka ettan.

4. Tottenham – Fulham 1X2

Då vi inlett kupongen med att spika två stora favoriter i form av City och Chelsea måste vi såklart börja hitta skrälldrag för att ha chans på bättre utdelning. Tottenham har fått en fin start på säsongen och ska här gå in som tydliga favoriter mot nykomlingarna Fulham. Men till över 65% ser jag inget större spelvärde i att spika Spurs även om ettan är ett troligt utfall som ska med på kupongen. Jag väljer att helgardera och hoppas på en skräll från gästerna för utdelningens skull.

5. Newcastle – Crystal Palace 1

Det blev en snopen förlust för Newcastle i veckan borta mot Liverpool där Isak gav laget en 1-0 ledning som sent i matchen tappades till 1-2. Tycker dock ändå att Newcastle inlett säsongen stabilt och här ska de gå in som favoriter med sin hemmafördel mot ett Palace som blandat och gett inledningsvis. Mycket talar för en tight match men jag tror ändå på hemmalaget och till strax över 50% tycker jag ettan är en vettig spik att utgå från. Tar dock med krysset på mitt större system.

6. Nottingham – Bournemouth X2

Nykomlingsmöte mellan två lag som båda placerar sig ovanför nedflyttning efter fem omgångar men det är också två lag som jag inte tycker håller för Premier League och jag förväntar mig att båda dessa lag åker ur. Nottingham kanske ska värderas lite högre och här på hemmaplan ska de vara favoriter. Men jag köper ändå inte att de ska ha över 50% chans till seger och med det sagt finner jag spelvärde på X2 som blir mitt val.

7. Wolves – Southampton 1X

Wolves har fått en tuff start där laget står utan seger efter fem omgångar vilket jag tycker är lite missvisande då laget presterat bättre än vad poängskörden visar. Nu får de besök av ett Southampton som jag värderade lågt inför säsongen men som inlett ganska starkt med bland annat en seger senast mot Chelsea. Tycker ändå att Wolves ska värderas som minst lika bra som Saints och på hemmaplan bör de ha goda chanser att lösa poäng. 1X som blir mitt val ska räcka långt.

8. Blackburn – Bristol City 1X

Vi tar oss ner till Championship och en match mellan två lag som det endast skiljer en poäng mellan efter sju omgångar. Tabellen säger inte allt efter bara sju omgångar men jag tycker ändå det här är två lag som ska värderas som relativt jämna. Blackburn ska gå in som favoriter med sin hemmafördel och jag tror också att Blackburn ska ha goda chanser att lösa minst en poäng här. Inte fel att helgardera men jag nöjer mig med 1X som jag tror räcker.

9. Luton – Wigan X2

Även här har vi två lag som jag tycker ska värderas som jämna denna säsong och inledningen på säsongen har inte fått mig att ändra den uppfattningen. Luton ska då gå in som favoriter med sin hemmafördel men jag tycker Luton blivit lite väl stora favoriter på kupongen till över 50%. Vi måste hitta lite fler skrälldrag och här tycker spelvärdet ligegr på Wigan och jag väljer att skippa favoritettan och spelar X2.

10. Millwall – Cardiff 1X

Två lag som inte riktigt fått den start de hade hoppats på då båda lagen placerar sig strax ovanför bottenstriden efter sju omgångar. Skiljer endast en poäng mellan lagen och jag tycker även här att vi har en match mellan två jämna lag. Millwall ska gå in som favoriter med en tung hemmafördel och jag tror också Millwall löser minst en poäng här trots en svag form i ryggen. Jag spelar 1X som jag tror räcker långt.

11. Preston – Birmingham 1

Smått otrolig start på säsongen för Preston som efter sju matcher är obesegrade med en målskillnad på 2-0 (!). Med fem stycken 0-0 matcher på de inledande sju omgångarna kan man förstås vilja ha med krysset även här, men jag tror ändå Preston ska ha goda chanser att vinna mot ett Birmingham som sett väldigt bleka ut inledningsvis. Kan ettan hålla sig under 60% tycker jag det är en vettig spik som jag kliver på. Ska vi säga 1-0?

12. Rotherham – Watford 2

Rotherham stod för en riktigt svag insats i veckan när de förlorade med 3-0 mot Sunderland och här väntar en minst lika tuff uppgift när de får besök av topplaget Watford. Gästerna har inlett säsongen starkt resultatmässigt även om jag inte tycker laget imponerat spelmässigt. Men jag tror Watford kommer bli bättre och bättre och här ska de vara favoriter trots bortaplan. Nu är matchen streckad jämn på kupongen och då ser jag spelvärde i den raka tvåan som jag utgår från. Tar dock även med krysset på mitt större system.

13. Swansea – QPR 1

Swansea har fått en tuff start på säsongen med endast en seger efter sju omgångar men här ska de ändå gå in som favoriter med sin hemmafördel mot ett QPR som blandat och gett inledningsvis. Tycker fortfarande inte man ska dra för stora slutsatser av tabellen och i grunden tycker jag inte de skiljer så mycket mellan dessa två lag. Kan ettan hålla sig runt eller under 40% är det en vettig spik att utgå från, vilket jag gör. Jag tar dock även med krysset på mitt större system.

Stora raden – 2304kr

Aston Villa – Man City 2Brentford – Leeds 1X2Chelsea – West Ham 1Tottenham – Fulham 1X2Newcastle – Crystal Palace 1XNottingham – Bournemouth X2Wolves – Southampton 1XBlackburn – Bristol City 1XLuton – Wigan X2Millwall – Cardiff 1XPreston – Birmingham 1Rotherham – Watford X2Swansea – QPR 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se