Stryktipset idag » Lördag 30 april » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 30 april hos Svenska Spel. Nu med cirka 13 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Leeds United – Manchester City FC 2

Viktig match för båda lagen där Leeds spelar för ett nytt kontrakt och Man City för ligatiteln. Lagen som spelar ute i Europa brukar kunna få en baksmälla i nästkommande ligamatch men City har inte råd att slappna av här trots en rejäl urladdning i veckans seger mot Real Madrid. Det har varit framgångsrikt att spika City denna säsong och jag håller fast vid den strategin och spikar tvåan här. 

2. Aston Villa – Norwich City 1X

Aston Villa kan i princip säkra kontraktet här vid en seger mot ligajumbon Norwich som inte har något att spela för. Aston Villa har gått riktigt svagt den senaste tiden men här ska de ändå gå in som väldigt stora favoriter. Tycker dock favoritskapet blivit lite väl stort vilket gör att jag iallafall vill få med krysset. 1X blir valet och det ska räcka långt.

3. Southampton FC – Crystal Palace FC 1X

Två lag som i princip redan säkrat kontraktet men jag tror inte lagen checkar ut för säsongen innan det även är spikat teoretiskt. Skiljer endast två poäng mellan lagen och jag tycker också det är två jämna lag. Southampton ska vara favoriter med sin hemmafördel och jag tror också hemmalaget löser minst en poäng här. Inte fel att helgardera men jag nöjer mig med 1X.

4. Watford FC – Burnley FC 1

Viktigt bottenmöte där båda lagen är i behov av tre poäng, framförallt Watford som verkligen måste vinna denna match för att ha chans på ett nytt kontrakt. Burnley är det bättre laget men med Watfords hemmafördel ska det vara jämna odds och nu när Burnley blivit streckade till favoriter på kupongen lutar jag istället åt hemmalaget. En väldigt oviss match och då känns raka ettan till under 35% som en fin spik som jag kliver på.

5. Wolves – Brighton  2

Här tycker jag svenska folket kommit rejält snett på det när ettan blivit streckad till närmare 50% kontra tvåan på runt 25% trots att spelbolagen ger lagen jämna chanser till seger. Även om Wolves står sig bättre till i tabellen så är Brighton det bättre laget här men oddsen ska dock jämnas ut med Wolves hemmafördel. Men det är inget snack om att spelvärdet ligger på gästerna och jag utgår från tvåan, tar med krysset på mitt större system.

6. Blackburn Rovers – AFC Bournemouth X2

Väldigt viktig match för båda lagen där Blackburn jagar en playoff-plats och Bournemouth går för direktavancemang till Premier League. Precis som tabellen visar ska gästerna värderas som det bättre laget och Bournemouth ska också vara favoriter här trots bortaplan. Två lag som båda endast vunnit en av sina fem senaste matcher och ett kryss här vore inte helt otänkbart även om båda lagen bör gå för seger. Jag spelar X2 som jag tror räcker långt.

7. Nottingham Forest – Swansea City 1

Nottingham har en otrolig form med fyra vinster på sina fem senaste matcher och endast ett insläppt mål på dessa fem matcher. Laget jagar andraplatsen med endast tre poäng upp till ett Bournemouth som hackar och på hemmaplan mot ett Swansea som inte har något att spela för ska ettan ligga väldigt nära till hands. Ser inget som tyder på en skräll här och jag sparar mina garderingar och spikar ettan.

8. Middlesbrough FC – Stoke City 1

Även här ska motivationsfaktorn väga tungt då Middlesbrough jagar en playoff-plats och tar nu emot ett Stoke som inte har något att spela för. Middlesbrough är det bättre laget och med sin hemmafördel samt motivationsfaktorn ska ettan ligga väldigt nära till hands här. Gillar ettan både på kupongen och på oddset och jag kliver på den raka hemmasegern här.

9. Bristol City – Hull City 1X

En betydelselös match mellan två lag som ska värderas som jämna då det endast skiljer två poäng mellan lagen efter 44 omgångar. Bristol Citu ska gå in som favoriter här med sin hemmafördel som jag tror väger lite extra i en match som inte betyder något, då Bristol iallafall vill göra sina fans nöjda. Med det sagt lutar jag åt hemmalaget och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på 1X som blir mitt val.

10. Cardiff City – Birmingham City X2

Även här en match utan betydelse och återigen två lag som står sig jämna i tabellen där endast tre poäng skiljer lagen åt. Cardiff ska vara favoriter med sin hemmafördel men jag tycker hemmalaget överskattas något av svenska folket som streckat ettan till över 50%. Vi måste hitta lite skrällar och här kan jag tycka det är värt att skippa hemmafavoriten och spela X2, vilket blir mitt val.

11. Coventry City – Huddersfield Town 1X

Med två raka matcher utan seger så rök Coventrys chanser till en playoffplats men jag tror ändå laget vill avsluta säsongen snyggt på hemmaplan mot ett Huddersfield som har allt att spela för här. Svenska folket väger motivationsfaktorn lite för tungt här när Huddersfield blivit streckade till favoriter trots att de står som underdogs hos spelbolagen. Med det sagt ligger spelvärdet på hemmalaget och 1X blir valet.

12. Millwall FC – Peterborough United 1

Millwall har fortfarande chans på en playoff-plats med tre poäng upp till Sheffield Utd och måste gå för seger här på hemmaplan mot ett Peterborough som redan säkrat degradering och har nog ingen större motivation inför denna match. Med det sagt ska Millwall också gå in som väldigt stora favoriter här och jag tycker verkligen allt talar för en hemmaseger. Även om ettan lär bli överstreckad väljer jag att spika Millwall.

13. Reading – West Bromwich 1X2

Lurig match mellan två lag som inte har något att spela för här och det är svårt att veta vilken motivation lagen kommer in med. West Brom är det klart bättre laget och ska vara favoriter här trots bortaplan men jag tror ändå Reading kan ha lite större motivation med att vilja avsluta säsongen snyggt inför hemmafansen. Tycker dock både odds och streck sitter som de ska och jag vill få med alla tecken. Helgardering.

Stora raden – 2304kr

Leeds United – Manchester City FC 2Aston Villa – Norwich City 1XSouthampton FC – Crystal Palace FC 1XWatford FC – Burnley FC 1XWolves – Brighton X2Blackburn Rovers – AFC Bournemouth X2Nottingham Forest – Swansea City 1Middlesbrough FC – Stoke City 1XBristol City – Hull City 1XCardiff City – Birmingham City 1X2Coventry City – Huddersfield Town  1XMillwall FC – Peterborough United 1Reading – West Bromwich 1X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se