Stryktipset idag » Lördag 4 juni » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 4 juni hos Svenska Spel. 

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

FC Stockholm Internazionale

1. Italien – Tyskland 2

Italien gjorde en väldigt svag insats i veckan när de förlorade mot Argentina med 0-3 på Wembley och jag är inte övertygad om att laget studsar tillbaka här. Italien saknar ett par viktiga pjäser och går därför in som underdogs hos spelbolagen här. Nu har svenska folket streckat Italien till favoriter och då tycker jag spelvärdet ligger på Tyskland. Utgår från tvåan.

2. Ungern – England 2

Ungern borta är alltid är jobbig uppgift men här ska det vara en enorm klasskillnad mellan lagen och England ska gå in som stora favoriter. Även om det lär bli press på tvåan här så tror jag bara England vinner och jag kliver på den raka tvåan.

3. Finland – Bosnien 2

Här tycker jag svenska folket överskattar Finland något enormt då ettan blivit streckad alldeles för hårt. Finland har gjort det bra de senaste åren men på pappret är Bosnien ett betydligt bättre lag och även om oddsen ska jämnas ut med Finlands hemmafördel ska hemmalaget inte ha 50% chans till seger. Fint värde på gästerna och jag utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

4. Litauen – Luxemburg 2

Litauen är en blåbärsnation och nu får de besök av ett Luxemburg som har tagit steget från en blåbärsnation till ett relativt starkt landslag. Här är det inget snack om att Luxemburg är det bättre laget och trots bortaplan ska Luxemburg vara favoriter. Nu är gästerna streckade till underdogs och då ser jag fint värde i tvåan som jag kliver på.

5. Montenegro – Rumänien X2

Även här tycker jag svenska folket överskattar hemmafördelen då Montenegro blivit streckade till knappa favoriter trots att de står som underdogs hos spelbolagen. Streckningen kommer bli mer korrekt närmare spelstopp men jag tror ändå vi kommer få ett spelvärde på Rumänien som är det bättre laget och ska vara favoriter här. Tar med krysset och på X2 tror jag vi sitter trygga.

6. Oskarshamn – Ljungskile X2

Vi tar oss till Söderettan där Oskarshamn inte riktigt fått den start de hade hoppats på då laget placerar sig på undre halvan av tabellen. Nu får de besök av ligatrean Ljungskile som endast förlorat en match efter tio omgångar och jag tror Ljungskile löser poäng även här. Inte fel att ta med alla tecken men jag nöjer mig med X2 som jag tror räcker långt.

7. Qviding – Vänersborg 1X2

Lurig match mellan två lag som på pappret ska ses som ganska jämna. Nu har Vänersborg inlett säsongen något vassare men det är ändå Qviding som ska vara favoriter här med sin hemmafördel. Jag tycker dock både odds och streck sitter som de ska och utan något större spelvärde vill jag få med alla tecken. Helgardering.

8. Åtvidaberg – Falkenberg 2

Åtvidaberg går tungt med endast en seger efter tio omgångar och jag ser inte mycket som talar för att den negativa trenden ska vända här mot ett av seriens bästa lag i form av Falkenberg. Nu har Falken inte riktigt fått den start de hade hoppats på men jag tror Falkenberg kommer börja klättra i tabellen. Kan tvåan hålla sig under 50% tycker jag det är en vettig spik som jag kliver på.

9. Hammarby TFF – Karlstad 2

Hammarby TFF är ett lurigt lag med höga toppar och djupa dalar. Nu får de besök av ligafemman Karlstad som har ambitioner att ta sig upp till Superettan till skillnad från HTFF som får fokusera på att säkra ett nytt kontrakt. Karlstad ska värderas klart högre och ska vara favoriter här trots bortaplan. Tvåan till runt 45% är en spik som jag kliver på.

10. Motala – Täby FK X2

Vi måste våga fälla några favoriter för att ha chans på högre utdelning och här tycker jag vi har ett fint skrälldrag då Motala blivit alldeles för stora favoriter. Tycker egentligen inte det skiljer särskilt mycket mellan dessa lag och även om Motala ska vara favoriter på hemmaplan ska de inte ha över 60% chans till seger som de nu är streckade till. Spelvärdet ligger på Täby och X2 blir valet.

11. Sandviken – Gefle IF 1X

Toppmatch i Norrettan men framförallt ett derby när serieledarna Sandviken tar emot ligafyran Gefle. Topptippade Sandviken har gjort jobbet efter tio omgångar där laget endast förlorat en match och jag tror laget löser poäng även här. Det kan nog bli en tight match där krysset inte är orimligt, men jag tror inte Sandviken förlorar detta och 1X ska räcka långt.

12. Vasalund – FC Stockholm X2

Stockholmsderby i Norrettan när ligatrean Vasalund tar emot nykomlingarna FC Stockholm som inlett stabilt där laget placerar sig i mitten av tabellen efter tio omgångar. Jag tror på en jämn match här och tycker Vasalund blivit alldeles för stora favoriter här då laget är streckade till hela 70%. Spelbolagen ger hemmalaget runt 50% chans till seger vilket känns mer rimligt och med det sagt ligger spelvärdet på gästerna. X2 blir valet.

13. Las Palmas – Tenerife 1X

Semifinal i kvalet till La Liga och det andra mötet efter att Tenerife vunnit den första matchen med 1-0 på hemmaplan. Men nu går hemmafördelen över till Las Palmas som jag tycker är det bättre laget och jag tycker också Las Palmas förtjänade minst ett kryss senast. Jag tror Las Palmas kommer dominera denna match samtidigt som Tenerife lär gå för 0-0. Utgår från 1X men tar med alla tecken på mitt större system då Las Palmas lär gå all in vid ett oavgjort resultat i slutminuterna. 

Stora raden – 2304kr

Italien – Tyskland X2Ungern – England 2Finland – Bosnien X2Litauen – Luxemburg X2Montenegro – Rumänien X2Oskarshamn – Ljungskile X2Qviding – Vänersborg 1X2Åtvidaberg – Falkenberg 2Hammarby TFF – Karlstad 2Motala – Täby FK X2Sandviken – Gefle IF 1XVasalund – FC Stockholm X2Las Palmas – Tenerife 1X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se