Stryktipset idag » Lördag 7 maj » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 7 maj hos Svenska Spel. Nu med cirka 14 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Liverpool – Tottenham 1

Toppmöte i Premier League när ligatvåan Liverpool tar emot ligafemman Tottenham i en väldigt viktig match för båda lagen där Liverpool jagar ligatiteln och Tottenham jagar en CL-plats. Är såklart inget snack om att Liverpool ska vara stora favoriter och trots att laget spelade match borta i Villarreal i veckan så lär det bli en stark elva här. Tycker ettan är en vettig spik att inleda kupongen med.

2. Chelsea – Wolverhampton 1

Kupongens största favorit och det med all rätt när Ligatrean Chelsea tar emot ligaåttan Wolves. Gästernas tabellplacering är dock inte en rättvis bild gällande lagets förmåga för stunden då Wolves är väldigt svaga för stunden och kommer nu med fyra förluster på lagets fem senaste trots ett ganska enkelt spelschema. Jag sparar mina garderingar och spikar ettan.

3. Brighton – Manchester United 1X

Brighton kommer med en fin form med endast en förlust på lagets fem senaste vilken kom mot Man City vilket inte är fy skam. Nu får laget besök av ett United som förvisso kommer från en 3-0 seger mot Brentford men som verkligen inte imponerat de senaste veckorna. Jag håller inte med svenska folket och spelbolagen om Uniteds tydliga favoritskap och väljer därför bort tvåan och spelar 1X.

4. Burnley – Aston Villa 2

Här tycker jag svenska folket överskattar motivationsfaktorn då Burnley blivit streckade till favoriter vilket jag tycker är fel. Jag tycker klasskillnaden mellan dessa lag är såpass stor att Villa ska vara favoriter här trots bortaplan samt mindre att spela för. Aston Villa har fortfarande inte säkrat kontraktet rent teoretiskt så motivation bör ändå finnas. Spelbolagen är på min sida och tvåan till under 35% är en fin spik som jag kliver på.

5. Brentford – Southampton X2

Två lag som står på samma poäng efter 35 omgångar och två lag som kan säkra kontraktet vid en seger. Tycker precis som tabellen visar att lagen ska värderas som relativt jämna och Brentford ska vara favoriter med sin hemmafördel. Men jag håller inte med svenska folket om att Brentford ska ha 50% chans till seger som de nu är streckade till och med det sagt ser jag värde på X2 som spelas.

6. Crystal Palace – Watford X2

Londonderby och här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då Palace blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Palace har inte särskilt mycket att spela för och även om de ska vara tydliga favoriter på hemmaplan mot nästjumbon Watford så ska de inte ha över 70% chans till seger. Spelbolagen ger inte ens Palace 60% chans till seger och återigen ligger spelvärdet på X2 som spelas.

7. Exeter – Port Vale X2

Sista omgången i League Two där Exeter redan säkrat avancemang till League One samtidigt som gästerna Port Vale är pressade att ta poäng för att ta en playoff-plats. Med det sagt har vi en tung motivationsfaktor som jag tycker svenska folket underskattar när Port Vale endast ges 50% chans till poäng. Tycker Port Vale bör ha närmare 60% chans till poäng och återigen faller valet på X2.

8. Mansfield – Forest Green 1

Toppmatch i League Two när ligafemman Mansfield tar emot ligatvåan Forest Green. Mansfield kan lösa direktavancemang vid en seger samtidigt som Forest Green redan säkrat sin uppflyttning och har ingenting att spela för. Med det sagt ska Mansfield utan tvekan gå in som favoriter här och till runt 50% tycker jag ettan är en väldigt fin spik som jag spelar.

9. Malmö FF – Mjällby 1

Toppmatch i Allsvenskan när ligatvåan Malmö tar emot säsongens stora överraskning hittills Mjällby som befäster tredjeplatsen. Men klasskillnaden är såklart enorm mellan dessa lag och även om Malmö har en jobbig skadelista så kommer det ställas upp en elva där inte många spelare från Mjällby skulle ta en plats. Jag utgår från ettan här men tar även med krysset på mitt större system.

10. Lazio – Sampdoria 1X

Viktiga poäng på spel i Serie A där Lazio spelar för en Europaplats till kommande säsong och Sampdoria spelar för ett nytt kontrakt. Tabellen talar sitt tydliga språk efter 35 omgångar och Lazio ska såklart gå in som stora favoriter här på hemmaplan. Men favoritskapet är rejält pressat vilket gör att jag iallafall vill få in krysset och 1X blir valet vilket bör räcka långt.

11. Real Betis – Barcelona X2

Real Betis är pressade att vinna för att hänga med i jakten på en CL-plats som Barcelona kan säkra vid en seger. Barcelona har gått tungt de senaste veckorna men ska ändå utan tvekan gå in som favoriter här trots bortaplan. Odds och streck sitter ungefär som de ska men jag tror Barcelona löser minst ett kryss här. Utgår från X2 men väljer ändå att helgardera på mitt större system.

12. Cadiz – Elche 1

Cadiz har endast en poäng ner till nedflyttning och är rejält pressade att vinna här på hemmaplan mot ett Elche som teoretiskt sett inte säkrat kontraktet men som i praktiken har gjort det. Cadiz ska gå in som tydliga favoriter med sin hemmafördel och på en kupong med få spelvärda favoriter gillar jag ettan är till runt 55% och det blir en spiketta jag kliver på.

13. Nice – Nantes 1X2

Vi avslutar med finalen i franska cupen som spelas i Paris vilket innebär neutral mark och ingen hemmafördel till Nice. Nice ska dock ändå gå in som favoriter här med den enkla anledningen att de är det bättre laget. Men jag tror absolut Nantes kan störa och då både odds och streck sitter ganska bra vill jag få med alla tecken. Helgardering.

Stora raden – 2304kr

Liverpool – Tottenham 1Chelsea – Wolverhampton 1Brighton – Manchester United 1XBurnley – Aston Villa X2Brentford – Southampton X2Crystal Palace – Watford X2Exeter – Port Vale X2Mansfield – Forest Green 1XMalmö FF – Mjällby 1XLazio – Sampdoria 1XReal Betis – Barcelona 1X2Cadiz – Elche 1Nice – Nantes 1X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se