Stryktipset idag » Lördag 9 april » Analys, Tips & Förslag

Stryktipset Lördag 2 April » Analys & Tips

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 9 april hos Svenska Spel. 

🔩 Kupongens spik

💥 Kupongens skräll

1. Aston Villa – Tottenham 2

Aston Villa har gått svagt på sistone med tre raka förluster i ryggen och laget befinner sig nu i ingenmansland. Jag tror laget kommer få det väldigt jobbigt här när de får besök av ett högmotiverat och formtoppat Spurs som jagar en CL-plats. Trots bortaplan ska Tottenham vara favoriter här och jag kommer utgå från tvåan men tar med krysset på mitt större system då tvåan lär bli överstreckad.

2. Arsenal – Brighton 1X

Arsenal har gjort en fin vår men gjorde en riktig plattmatch senast när det blev en 3-0 förlust borta mot Palace men här ska de ändå ha goda chanser att studsat tillbaka mot ett av seriens formsvagaste lag i form av Brighton. Arsenal ska vara tydliga favoriter med sin hemmafördel men favoritskapet är rejält pressat på kupongen vilket gör att jag iallafall vill få med krysset som skulle kunna rensa bort många system. 1X ska räcka långt.

3. Southampton – Chelsea 2

Southampton har gått väldigt tungt de senaste veckorna med endast en poäng på lagets fyra senaste ligamatcher och här väntar en minst sagt tuff uppgift hemma mot ligatrean Chelsea. Gästerna hade förvisso en tuff match i veckan där det blev en förlust hemma mot Real Madrid men jag tror laget ska ha goda chanser att orka ladda om för att ta tre pinnar här mot Saints. Kan tvåan hålla sig runt 50% är det en vettig spik som jag utgår från, tar dock även med krysset på mitt större system.

4. Watford – Leeds 1X2

Viktiga poäng på spel i denna bottenmatch där Watford som befinner sig på nedflyttning har tre poäng upp till säker mark och Leeds har nu endast sex poäng ner till nedflyttning med två matcher fler spelade. Leeds ska dock värderas som det bättre laget här men med Watfords hemmafördel ska det vara jämna odds och denna match känns helt öppen på förhand. Jag ser inget spelvärde och vill få med alla tecken. Helgardering.

5. Blackburn – Blackpool X2

Vi tar oss ner i Championship och här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då Blackburn blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Visst står sig Blackburn bättre till i tabellen och på hemmaplan ska de vara favoriter. Men de ska verkligen inte ha över 65% chans till seger som de nu är streckade till och med det sagt ligger spelvärdet utan tvekan på gästerna. X2 spelas.

6. Reading – Cardiff 1X

Lurig match mellan två lag som placerar sig strax ovanför bottenstriden där framförallt Reading är i stort behov av tre poäng för att på riktigt rycka sig loss från bottenstriden. Reading ska också vara favoriter här med sin hemmafördel och de bör ha goda chanser att lösa minst en poäng. Värderingarna sitter ungefär som de ska och jag utgår från 1X som räcker långt men tar ändå med alla tecken på mitt större system.

7. West Brom – Stoke 1

Mittenmöte i Championship mellan två lag som det endast skiljer fem poäng mellan till West Broms fördel. Jag tycker dock WBA är bättre än vad tabellen visar och de ska värderas som klart bättre än dagens motstånd Stoke. Med sin hemmafördel och med gott självförtroende efter segern senast mot topplaget Bournemouth tror jag West Brom löser tre poäng här och även om ettan kan bli något överstreckad blir det en spiketta på min kupong.

8. Preston – QPR 1

Även här har vi ett mittenmöte mellan två lag som står sig jämna i tabellen och det är också två lag som ska värderas som jämna. Gästerna QPR har det dock jobbigt då laget länge placerat sig på en playoff plats men nu kommer laget med fyra raka förluster i ryggen och drömmen om uppflyttning börjar kännas avlägsen för detta lag. Preston ska gå in som favoriter med sin hemmafördel och kan ettan hålla sig under 45% är det en okej spik som jag utgår från. Tar dock med krysset på mitt större system.

9. Bristol City – Peterborough X2

Två lag som gått svagt de senaste veckorna där båda lagen endast vunnit en av sina fem senaste ligamatcher. Bristol City ska värderas som det bättre laget precis som tabellen tyder på där gästerna Peterborough placerar sig sist i tabellen. Men jag tycker ändå svenska folket överskattar hemmalaget här som blivit streckade till över 60% samtidigt som spelbolagen inte ens ger hemmalaget 55% chans till seger. Med det sagt tycker jag spelvärdet ligger på gästerna och X2 blir valet.

10. Millwall – Barnsley X2

Även här har vi ett överstreckat hemmalag och jag förstår att svenska folket gillar Millwall här som spelar för en playoff plats samtidigt som Barnsley krigar i bottenstriden. Men allt har ett pris och jag tycker inte det är värt att betala för ettan här till över 60% då spelbolagen ger Millwall knappt över 50% chans till seger. Återigen ligger spelvärdet på gästerna och återigen blir X2 valet.

11. Nottingham – Birmingham 1

Nottingham är kanske seriens formstarkaste lag då laget kommer med fyra raka vinster i ryggen och ska ha goda chanser att förlänga den sviten här på hemmaplan mot ett Birmingham som känns ganska bleka för stunden. Ettan lär bli överstreckad här men ska vi ha chans på 13 rätt kan vi inte bara spela understreckade underdogs till astronomiska odds utan måste hitta lite troliga utfall också. Här tycker jag ettan är en stabil spik som jag kliver på.

12. Swansea – Derby X2

Swansea har gjort det bra på sistone med tre vinster och ett kryss på lagets fyra senaste matcher och laget har nu ryckt sig loss från bottenstriden på riktigt. Det har verkligen inte Derby gjort då laget placerar sig näst sist i tabellen med sex omgångar kvar att spela. Derby är dock klart bättre än vad tabellen visar då laget åkt på -21 poäng och i poängskörd är det här två jämna lag. Swansea ska vara favoriter på hemmaplan men de ska ha inte över 55% chans till seger som de nu är streckade till och spelvärdet ligger på Derby. X2 spelas.

13. Degerfors – Häcken 2

Degerfors stod upp ganska bra i premiären borta mot Djurgården som dock ändå slutade med en 3-1 förlust och här väntar en till tuff match mot ett Häcken som många nog har underskattat vilket de visade i sin premiär när de slog AIK med 4-2. Denna match spelas på neutral mark och på konstgräs då Stora Valla inte är redo för spel vilket innebär en klar fördel Häcken som är ett utpräglat konstgräslag till skillnad från Degerfors. Med det sagt ska Häcken vara klara favoriter och till runt 50% är tvåan en bra spik som jag kliver på.

Stora raden – 2304kr

Aston Villa – Tottenham X2Arsenal – Brighton 1XSouthampton – Chelsea X2Watford – Leeds 1X2Blackburn – Blackpool 1X2Reading – Cardiff 1West Brom – Stoke 1Preston – QPR 1XBristol City – Peterborough X2Millwall – Barnsley X2Nottingham – Birmingham 1Swansea – Derby X2Degerfors – Häcken 2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se