Tatjana Maria vs. Jule Niemeier 5/7 “Bolagen underskattar…

Tatjana Maria vs. Jule Niemeier 5/7 "Bolagen underskattar…

SpelTorsten

Vi har kommit till kvartsfinalerna för damerna i årets upplaga av Wimbledon och det är två tyskor som möts i den ena kvarten och det är rutinerade Tatjana Maria mot den yngre och lovande Jule Niemeier.

Båda dessa tyskor har fått kvala in till turneringen och nu kommer alltså någon av dem få spela en semifinal i en Grand Slam. Ingen av dem har tidigare nått en kvartsfinal så detta blir ett intressant möte. Bolagen håller Niemeier som favorit medans jag har Maria som favorit. Att vi får 2.60 på Maria är taget. Hon har spelat otroligt stabil tennis den gånga veckan och har slagit ut bla. Jelena Ostapenko (17 i världen), Maria Sakkari (nummer fem i världen) & Sorana Cirstea (nummer 32 i världen). Maria Sakkari vann hon faktiskt i raka set vilket är otroligt imponerande.

Jule Niemeier är en stortalang, hon är 22 år och har riktigt bra tryck i slagen och en bra serv. Tror på en jämn match här där Maria tar hem segern med rutinen. Hon har dessutom ett riktigt bra halvår bakom sig med mycket tennis så ska kunna styra undan sina unga landsman om hon har en normal dag på jobbet.

I en jämn match där det lutar lite åt Maria så tycker jag 2.60 är riktigt spelbart här. Ingen av dem har som sagt varit så här långt i en Grand Slam så nerverna kommer bli avgörande. Med tanke på hur Maria spelat och vänt set till sin fördel i tunga perioder så löser hon detta.

SPELET

Tatjana Maria vinner.5/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Tatjana Maria vinner på LeoVegas