The Championship 6/5 “Sunderland på övre halvan av…

The Championship 6/5 "Sunderland på övre halvan av…

Fritz Tippar

The Championship har blivit kallad världens tuffaste liga och jag säger inte emot. Fyrtiosex omgångar ska spelas innan sluttabellen presenteras. En jämn liga som ofta är svår att förutspå men jag tycker mig hittat ett bra spel på nykomlingarna Sunderland.

Sunderland
2017 åkte Sunderland ner från Premier League och de har verkligen haft det tufft sedan dess. Sunderland åkte ner till League one säsongen efter och har haft ekonomiska problem, tränarproblem och egentligen problem med allt i klubben.

Förra säsongen gick Sunderland upp till The Championship via en play-off final mot Wycombe. Något som alltid lyfter Sunderlands spel är deras fans, de har en av Englands absolut bästa publik bakom sig. Jag tror det kommer att vara ett extra taggat på Stadium of Light denna säsong då Sunderland tog sig upp efter så många år i League One.

Tips
Jag tror nykomlingen Sunderland blir svårslagna hemma på Stadium o flight och kan överraska med en hög position i tabellen. En play-off plats är inte helt omöjlig men jag tror absolut att de hamnar på övre halvan av tabellen.

Sunderland att hamna bland de tolv bästa i tabellen spelas till 2.10 gånger pengarna på Betfair. 8/10 units.

Tänk på att detta är ett låntidsspel som avgörs i maj 2023.

Spela Sunderland top-12 finish på Betfair