Västervik-HV71 30/3 “Punkterar HV71 matchserien?”

Västervik-HV71 30/3 "Punkterar HV71 matchserien?"

SweHockeyBets

HV71 har inte helt oväntat skaffat sig en 3–0 ledning i kvartsfinalen mot Västervik. Under onsdagen drabbar lagen samman på nytt, då riktar vi in oss mot målmarknaden.

Det har egentligen inte varit något snack i kvartsfinalsserien mellan HV71 och Västervik. Hockeyallsvenskans tabelletta leder rättvist med 3–0 i matcher och har dessutom krossat den småländska konkurrenten fullständigt, vilket inte minst 11–2 segern senast vittnar om.

Med tanke på det är det faktiskt ganska förvånansvärt att vi får hela 1.75 gånger degen på att det blir över 5.5 mål i matchen. HV71 har dessutom läge att punktera matchserien och jag tror faktiskt att luften gick ur Västervik efter matchen senast. Lägg därtill att spelet suttit i alla tre kvartsfinalsmöten hittills (7-0, 5-2, 11-2), så blir oddset ännu mer märkligt i mina ögon.

Jag förväntar mig ett minst lika taggat och semifinalssuget HV71 och att man tar ledningen tidigt. Således kommer Västervik att behöva jaga och det känns inte som en omöjlighet att man plockar målvakt tidigt för att komma ikapp, då man inte kommer ha någonting att förlora.

Över 5.5 mål i matchen spelas hårt och hela 6 units investeras i spelet.

Spela Över 5.5 mål i matchen på Betsson