Zhang Weili vs. Joanna Jędrzejczyk 12/6 “Returmöte där vi…

Zhang Weili vs. Joanna Jędrzejczyk 12/6 "Returmöte där vi…

SpelTorsten

Vilken match vi fick se senast när dessa damer möttes för 2 år sedan. Många menar det var en av de bästa matcherna i historien, utan tvekan den bästa match för damer i organisationen. Var krig från första sekund till sista där Zhang drog längsta strået och vann på delat domslut.

Det var en match jag hade ett speltips på och då fick vi en dubbelchans på Zheng med vinst på KO/TKO eller domslut till 1.73 men denna gång kliver vi på att hon vinner på domslut till 2.50 gånger pengarna. Givet spel då de nu går tre ronder och inte fem som sist.

Det är alltså två forna mästare som möts där jag håller Zheng som den bättre av de två. Sist de möttes så försvarade alltså Zheng sitt bälte som hon sedan förlorade via TKO mot Rose Namajunas. Hon fick sedan en ny chans att ta tillbaka bältet där hon förlorade på domslut.

Samtidigt som Zheng har gått de två matcherna mot Namajunas har alltså inte Jędrzejczyk gått någon match sedan förra mötet och det är alltså över två år sedan hon gick sin sista match, något som knappast gynnar den snart 35-år gamla polskan.

Detta blir en stående match med hög volym av slag. Jędrzejczyk kommer vilja försöka hålla distansen med jabbar och sparkar medans Zhang kommer vilja minska distansen och komma nära på Jędrzejczyk

Så skrev jag sist och där var jag väl helt rätt ute, däremot trodde jag Zhang skulle köra över Jędrzejczyk och vinna på KO/TKO i första ronden och hade domslut som en ”försäkring”. Polskan stod upp riktigt bra och kunde faktiskt vunnit den klassiska matchen som var mycket jämnare än vad jag trodde på förhand. Nu är förutsättningarna som sagt annorlunda då “Joanna Champ” inte gått match sedan deras förra möte vilket är över två år sedan.

Denna gång ser jag nog en mer avvaktande fight än sist då de båda tog mycket skada i förra mötet. Här tror jag Zheng får in de tyngre slagen och är den mer aggressiva och vinner på enhälligt domslut. Denna match går bara tre ronder, inte fem som den förra gjorde eftersom det var en titelmatch.

Spelet

Weili Zhang vinner på domslut6/10 Units investerasSpelet läggs på Betway

Statistik

✔️ Drivet.
✔️ Volymen.
✔️ Fysiken.
✔️ Jędrzejczyk har inte gått match sedan deras förra möte för över två år sedan..

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Podacast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Zhang Weili vinner på domslut på Betway