Zürich-Katowice 8/9 “Helt annorlunda förutsättningar på…

Zürich-Katowice 8/9 "Helt annorlunda förutsättningar på…

SweHockeyBets

Hockeysäsongen är tillbaka – och med det även jag. På torsdagskvällen står CHL-hockey på schemat och vi tar sikte på mötet mellan schweiziska storklubben Zürich mot polska Katowice.

Två omgångar är spelade i grupp D och Rikards Grönborg, Zürich, placerar sig på en andraplats i tabellen efter fjolårets SHL-etta Rögle.

Efter att ha vunnit stort mot Fehervar (7-1) i premiären så blev det en stor missräkning nere i Polen mot Katowice. 1-1 efter fulltid och 2-1 efter förlängning.

Katowice har imponerat så här långt – men det har varit på hemmaplan. Det är oerhört tufft att komma ner till Polen med allt vad det innebär. Nu ska man besöka både Rögle och Zürich på bortaplan och då är det helt andra förutsättningar.

Ett revanschsuget Zurich bör och ska lösa det här enkelt på hemmaplan. Katowice består till stora delar av medelmåttiga allsvenska spelare i ren nivå.

Därmed finner jag fint värde på handicapmarknaden och -2.5 till 1.68. Rikard Grönborg kommer inte acceptera en ny missräkning, framförallt inte nu när poängen är än viktigare efter förlusten nere i Polen. Vad sägs om 5-1 och en komfortabel seger för Zürich? Känns som taget i mina ögon!

Jag säger som alltid, lycka till vid rygg!

Spela Zürich -2.5 på Betsson